Замки капоту CONSTRUCT® Hood-Lock попередять розкомплектування вашого авто / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Замки капоту CONSTRUCT® Hood-Lock попередять розкомплектування вашого авто

  • 31.10.2014

    Замки капоту CONSTRUCT® Hood-Lock попередять розкомплектування вашого авто

    Замки капоту CONSTRUCT® Hood-Lock попередять розкомплектування вашого авто
    Наразі все більшої популярності у власників авто набувають блокіратори капоту, що захищають підкапотний простір моторного відсіку, де знаходяться основні елементи автомобіля, від несанкціонованого проникнення злодіїв. Надійно закрити моторний відсік, щоб убезпечити автомобіль від розкомплектування чи спроби викрадення, допоможе замок капоту CONSTRUCT® Hood-Lock (Конструкт Худлок). Цей замок чеського виробництва встановлюється як окремий елемент, ніяк не залежить від штатного механізму блокування капоту, має свій запірний механізм та кронштейн блокування, що встановлюється на капот.
     
    «СПВ Компані Лтд.» повідомляє, що наразі виготовлені дві нові моделі замка капоту CONSTRUCT® Hood-Lock для двох позашляховиків японських брендів – Nissan та Lexus. Зокрема, для автомобіля Nissan Qashqai моделі 2014 року замок капоту під кодом CHLV 015-025 та для автомобіля преміум-класу Lexus NX моделі 2014 року під кодом CHLV 015-018.
     
     
    Професіонали радять використовувати замки капоту CONSTRUCT® Hood-Lock (Конструкт Худлок) у дуеті з додатковими електронними пристроями. Наприклад, разом з імобілайзерами, що блокують електричні ланцюги автомобіля. Таким чином, ви досягнете ультимативного рівня безпеки. Радимо звернути увагу на кнопкові імобілайзери SPETROTEC® i5 та i10, а також безконтактний імобілайзер SPETROTEC® iGenie.
     
    Авторизовані центри з монтажу протиугінних пристроїв можна знайти у спеціальному розділі: Офіційні Центри монтажу протиугонних замків CONSTRUCT. Довіряйте безпеку своїх автомобілів лише професіоналам!
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору