Після угону власник максимально захистив нове авто / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Після угону власник максимально захистив нове авто

  • 17.04.2013

    Після угону власник максимально захистив нове авто

    Після угону власник максимально захистив нове авто
    До установчого центру СПВ Компані Лтд звернувся клієнт, який підбирав надійний комплекс захисту для нового автомобіля Mazda 6. Ґрунтовний підхід до питання безпеки авто виявився невипадковим – нещодавно у чоловіка викрали таку саму автівку.
     
    «Залишив авто поблизу будинка на паркінгу, розташованому неподалік від метро «Дорогожичі». Зранку його не було. Викрадачів не знайшли. Незабаром придбав таку саму. - Розповів власник нової Mazda Вадим. Ані наявність страхового полісу, ані сигналізація не стали на перешкоді угону. Тож на нове авто клієнт установчого центру вирішив поставити максимальну кількість систем безпеки. - Якщо стоятиме два однакових автомобіля, один з яких з «мультилоком», то викрадуть те авто, що не має захисту».
     
    Спільно з фахівцями установчого центру СПВ Компані Лтд власник Mazda 6 обрав комплекс, що складався із замка капоту CONSTRUCT HOOD-LOCK (конструкт худлок), механічного блокіратора CONSTRUCT (канстракт) та електронної мітки SPETROTEC GENIE (спетротек джені).
     
    У комплексі встановлені системи роблять безпеку автомобіля непорушною: протиугінний замок CONSTRUCT (конструкт) заблокує коробку перемикання швидкостей, замок капоту CONSTRUCT HOOD-LOCK (канстракт худлок) не дасть змоги проникнути у підкапотний простір, протиугінний іммобілайзер SPETROTEC GENIE (спетротек джені) дозволить керувати автомобілем тільки авторизованому водієві.
     
    Реальна історія з життя мусить кожного задуматись: можливо, саме ваше авто через відсутність належного захисту зможуть легко угнати вже сьогодні.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору