Асортимент кольорів тумблерів до циліндрів EuroDIN ABLOY® розширено! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Асортимент кольорів тумблерів до циліндрів EuroDIN ABLOY® розширено!

  • 23.10.2014

    Асортимент кольорів тумблерів до циліндрів EuroDIN ABLOY® розширено!

    Асортимент кольорів тумблерів до циліндрів EuroDIN ABLOY® розширено!
    Враховуючи велику роль декору та дизайну в концепції сучасних дверей безпеки, «СПВ Компані Лтд.» розуміє, як важливо укомплектувати двері фурнітурою, що матиме єдину кольорову гаму. Саме тому наша компанія розширила асортимент трьох доступних кольорів тумблерів фінської компанії ABLOY® (Аблой) – хром, хром матовий, латунь, двома новими покриттями: латунь матова та нікель матовий.
     
    Дизайнер «СПВ Компані Лтд.» надала свої поради, щодо комбінування нових кольорів тумблерів ABLOY® (Аблой) з широким асортиментом інтер’єрної та захисної фурнітури як фінського виробника, так і дверними ручками ROSTEX® (Ростекс) чеського виробництва.
     
    Колір тумблера латунь матова найкраще підійде для захисної фурнітури ROSTEX® (Ростекс) в обробці нержавіюча сталь матова титан: Universal, Astra, Quadrum, Rotondum та ABLOY® Duetto.
     
    У свою чергу нікель матовий пасуватиме фурнітурі в обробці нержавіюча сталь матова, а саме - всій серії ABLOY® Inoxi разом з протектором ABLOY® CH101 в обробці нікель матовий. Серед фурнітури ROSTEX® (Ростекс) підійдуть усі ручки серії Еconomy Line в обробці нержавіюча сталь матова разом з протектором Esety в однойменній обробці: Parma, Napoli, Palermo, Brit/SNH та з протектором Quadrum в обробці нержавіюча сталь матова: Parma/H та Marsia/H. Тумблер кольору нікель матовий ідеально поєднується з захисною фурнітурою ROSTEX® в обробці нержавіюча сталь матова: RX, Universal, Astra, Quadrum та Rotondum. Серед чеських ручок-скоб з захисним протектором до обробки нікель матовий пасуватимуть ручки Direct, Geneva, Dublin та Verona.
     
    Циліндр з тумблером – це зручний винахід, який у рази підвищить комфорт користування замком, адже власнику приміщення не потрібно кожного разу використовувати ключ, щоб зачинити двері зсередини. Достатньо лише повернути тумблер. За умови, якщо на вхідних дверях встановлено два замки, фахівці «СПВ Компані Лтд.» для більшого ступеня безпеки радять монтувати циліндр з тумблером лише на один із них.
     
    Циліндри з тумблерами нових кольорів у наявності на складі «СПВ Компані Лтд». Для замовлення тумблерів ABLOY® (Аблой) у нових обробках – латунь матова та нікель матовий звертайтесь на електронну адресу gurt@spv.ua.
    Окрім того повідомляємо, що зараз знаходяться у виробництві два нових екзотичних покриття тумблерів ABLOY® (Аблой) - хром чорний та антична бронза. Слідкуйте за нашими новинами та дізнайтесь про їх появу першими!
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору