Довгоочікувана економ-серія фурнітури від ROSTEX® вже в Україні! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Довгоочікувана економ-серія фурнітури від ROSTEX® вже в Україні!

  • 20.06.2014

    Довгоочікувана економ-серія фурнітури від ROSTEX® вже в Україні!

    Довгоочікувана економ-серія фурнітури від ROSTEX® вже в Україні!
    «СПВ Компані Лтд.» рада повідомити, що на склад компанії надійшла перша комерційна партія дверної фурнітури ROSTEX® (ростекс) серії Economy Line. Дана серія є втіленням оптимального співвідношення ціни та якості. Вона призначена для вибагливих покупців, які одночасно бажають отримати якісний дизайнерський продукт за доступною ціною.     

    Серія Economy Line (економ лайн) представлена низкою ручок у широкому спектрі стильових та дизайнерських рішень, що з легкістю задовольнить будь-які смаки. Моделі представлені як у лаконічних класичних формах, так і у стриманих, строгих та неординарних сучасних стилях.
     
    Ручка ROSTEX® PARMA (ростекс парма) втілює у собі історичні обриси Давнього Риму та футуристичні нотки: класичні лінії щитків поєднуються з ручкою сучасної форми. Ручці характерне плавне та послідовне звуженням, яке надає їй неординарного дизайну. Пасуватиме сучасним інтер'єрам, оформленим у стилях футуристичний дизайн, мінімалізм, хай-тек, а також лофт, авангард тощо.
    Основним акцентом ручки ROSTEX® NAPOLI (ростекс наполі) є незвичайне та оригінальне поєднання форми і матеріалу: натяк на класичну плавну форму та модний і трендовий матеріал - нержавіюча сталь. На перший погляд, ручка NAPOLI - взірець класики, проте завдяки матеріалу нержавіюча сталь вона стала універсальною для більшості дизайнів інтер’єрів та екстер’єрів.

    На відміну від попередніх моделей ручка ROSTEX® PALERMO (ростекс палермо) має просту симетричну форму, головною перевагою якої є високі ергономічні якості. Саме тому вона добре підходить для приміщень громадського призначення: готелів, офісів, банків, магазинів тощо, а у приватних інтер’єрах пасуватиме до стилю хай-тек, мінімалізм.

    Уся інтер’єрна фурнітура постачається у варіантах комплектації: PZ (під циліндр стандарту EuroDIN) та WC (сантехнічна поворотна кнопка). Усі три ручки серії Economy Line доступні для замовлення на складі «СПВ Компані Лтд.».
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору