Інноваційні рішення від ROSSLARE® для керування СКД / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Інноваційні рішення від ROSSLARE® для керування СКД

  • 29.09.2014

    Інноваційні рішення від ROSSLARE® для керування СКД

    Інноваційні  рішення від ROSSLARE®  для керування СКД
    Компанія ROSSLARE® (Рослер) - світовий лідер у виробництві елементів систем контролю доступу (СКД) - продовжує вдосконалюватись та впроваджувати сучасні технології у своїй продукції. Новинками цієї осені, що незабаром надійдуть на склад «СПВ Компані Лтд», стали: біометричний контролер ROSSLARE® AYC-B7661 та безконтактна інфрачервона кнопка виходу ROSSLARE® EX-H22.
     
    Пристрій AYC-B7661 є універсальним і може використовуватись в якості біометричного зчитувача разом з мережевими контролерами ROSSLARE® (AC-215, AC-225, AC-425), або в якості автономного контролера для обладнання однієї точки проходу. Принцип роботи пристрою AYC-B7661 полягає у тому, що він сканує відбиток пальця користувача та порівнює його з записаними у власній пам’яті відбитками. Якщо відбитки співпадають, пристрій надсилає відповідну інформацію до мережевого контролера (у режимі зчитувача), або до "розумного" блока живлення ROSSLARE® Intelligent Power Supply PS-A25T (у режимі автономного контролера), і після цього надається доступ до приміщення.

    Контролер ROSSLARE AYC-B7661 / Кнопка виходу ROSSLARE EX-H22Слід відмітити, що автономний контролер AYC-B7661 використовується виключно із спеціальним блоком живлення ROSSLARE® Intelligent Power Supply PS-A25T. Реле керування замком знаходиться у блоці живлення, що унеможливлює подачу напруги на замок, а отже і керування ним, у разі несанкціонованого демонтажу контролера.
     
    З новим біометричним зчитувачем можна забути про проблеми загублених ключів, карток, забутих кодів доступу тощо. Невеликий, елегантний, точний, швидкий і економічно ефективний пристрій гарантує високий рівень безпеки та конфіденційність користувачів.

    Представляємо також увазі партнерів ще один новий продукт від ROSSLARE® (Рослер) - безконтактну інфрачервону кнопку виходу EX-H22. Розроблена з урахуванням вимог щодо використання в промисловості та в середовищі з високою вибухонебезпекою, кнопка виходу EX-H22 стане вдалим рішенням в якості одного з елементів системи контролю доступу в офісах, магазинах, промислових об’єктах тощо. Високоякісний інфрачервоний перемикач можна використовувати як кнопку виходу, а також здійснювати безпосереднє керування електромеханічними пристроями замикання, дверною автоматикою, різноманітними електричними та електронними пристроям. Ми рекомендуємо використовувати безконтактну інфрачервону кнопку виходу EX-H22 (Request-to-Exit (REX)) разом із автономними та мережевими контролерами ROSSLARE® (Рослер), а також для безпосереднього керування електромеханічними заскочками EFF EFF® (Еф Еф), електромеханічними ABLOY® (Аблой) та електромагнітними замками EFF EFF® (Еф Еф), SECURITRON® (Сек’юрітрон), YLI® (Ілі), а також електроригелями EFF EFF® (Еф Еф) та YLI® (Ілі).
     
    Завдяки відсутності рухомих частин безконтактна кнопка EX-H22 характеризується екстремальною надійністю та довговічністю у поєднанні з елегантним сучасним дизайном, яка задовольнить вибагливі примхи архітекторів та дизайнерів.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору