Контролер Rosslare® - надійний контроль доступу до корпоративних та приватних об’єктів / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Контролер Rosslare® - надійний контроль доступу до корпоративних та приватних об’єктів

  • 14.04.2014

    Контролер Rosslare® - надійний контроль доступу до корпоративних та приватних об’єктів

    Контролер Rosslare® - надійний контроль доступу до корпоративних та приватних об’єктів
    Сьогодні електронні системи контролю доступу стали невід'ємною частиною систем безпеки великих корпоративних об’єктів. Проте все частіше їх можна побачити на малих підприємствах, в офісах, багатоквартирних будинках та приватних котеджах.
     
    Робота системи контролю доступу (СКД) забезпечується завдяки двом складникам – керуючим та виконуючим елементам. Принцип дії СКД полягає у тому, що керуючі елементи «дають команду» виконуючому приладу, який у свою чергу здійснює відкриття запірної системи двері.
     
    Контролер підвищеної безпеки Rosslare® (рослер) серії AYC – це якісний керуючий елемент. Принциповою відмінністю приладу від звичайних автономних контролерів є те, що у Rosslare® (рослер) AYC відсутнє реле керування виконуючим пристроєм системи контролю доступу: електромеханічним замком, електромеханічною защіпкою, електромагнітним замком або електроригелем. Натомість контролер підвищеної безпеки Rosslare® (рослер) використовується разом зі спеціальним "інтелектуальним" блоком живлення Rosslare® (рослер) PSA25T, який й містить реле керування замком. При визначенні права доступу користувача, під час введення авторизованого коду доступу або піднесення авторизованої картки доступу, контролер передає відповідний кодований сигнал до блоку живлення, після чого активується реле керування замком та господарю надається доступ до приміщення.
     
     
    Важливо, що така будова системи повністю виключає несанкціонований доступ, який може мати місце при використанні звичайних автономних контролерів. У таких випадках зловмисник здатен деактивувати замок простим замиканням відповідних дротів, після того, як демонтує верхню панель контролера. Такі дії злодія з контролером підвищеної безпеки Rosslare® (рослер) серії AYC – не можливі, адже реле керування замком міститься у блоці живлення.
     
    «СПВ Компані Лтд.» імпортує високоякісні пристрої керування провідного світового виробника Rosslare® (рослер) з 2008 року. У лінійці продукції Rosslare® (рослер), яку пропонує компанія, присутні автономні контролери з доступом за кодом та безконтактною карткою: для внутрішнього та зовнішнього використання, антивандальні та підвищеної безпеки.
     
     
    Найвищий рівень безпеки досягається комплексним рішенням зі встановленням разом з контролерами підвищеної безпеки надійних виконавчих пристроїв від світових лідерів галузі: електромеханічних замків ABLOY® (аблой) Фінляндія, електромеханічних защіпок та електроригелів effeff® (еффефф) Німеччина, електромагнітних замків SECURITRON® (сек’юрітрон) США та захисної фурнітури Rostex® (ростекс) Чехія.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору