Наші фахівці пройшли навчання з мережевих контролерів ROSSLARE® в Ізраїлі / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Наші фахівці пройшли навчання з мережевих контролерів ROSSLARE® в Ізраїлі

  • 04.07.2014

    Наші фахівці пройшли навчання з мережевих контролерів ROSSLARE® в Ізраїлі

    Наші фахівці пройшли навчання з мережевих контролерів ROSSLARE® в Ізраїлі
    «СПВ Компані Лтд.» співпрацює з ізраїльською компанією ROSSLARE®, одним зі світових лідерів у розробці та виробництві продукції для систем контролю доступу, з 2008 року та представляє на ринку України високоякісні автономні та прості мережеві контролери з доступом за кодом та безконтактною картою.
     
    В асортименті компанії ROSSLARE® також наявні потужні мережеві контролери, які дозволяють будувати он-лайн системи контролю доступу будь-якого рівня складності з розширеними функціональними можливостями. Щоб коректно працювати та встановлювати дане обладнання потрібно проходити спеціальне навчання. Саме з цією метою, фахівці «СПВ Компані Лтд.» – менеджери проектів та інженери з уведення в експлуатацію, вирішили відвідати наших партнерів у Ізраїлі та отримати майстер-клас з перших вуст.
     
    Протягом 10-11 червня у головному офісі компанії ROSSLARE® в Ізраїлі співробітники «СПВ Компані Лтд.» проходили спеціалізований курс навчання з мережевих контролерів ROSSLARE®. Під час навчання наші спеціалісти ознайомились з усіма можливостями мережевих контролерів ROSSLARE® моделей AC-215, AC-225, AC-425. Також у спеціалізований курс входило навчання з нового програмного забезпечення для адміністрування систем, які побудовані на цих контролерах – AxTraxNG та практичні заняття з питань конфігурації системи, її налагодження та керування нею.
     
    Отриманні знання та навички, які підтверджені відповідними сертифікатами, дозволять нашим фахівцям реалізовувати складні СКД, які задовольнятимуть потреби в сучасному контролі доступу на об’єктах будь-якого рівня складності.
     
    Крім того, наші спеціалісти були першими, хто побачив новітню розробку компанії ROSSLARE®контролер нового покоління AC-825IP, який офіційно презентований на виставці IFSEC (Лондон) у червні цього року.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору