Дверні останови PISLA – механічний фіксатор відкритих дверей / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Дверні останови PISLA – механічний фіксатор відкритих дверей

  • 06.06.2014

    Дверні останови PISLA – механічний фіксатор відкритих дверей

    Дверні останови PISLA – механічний фіксатор відкритих дверей
    У квартирі чи офісі дуже часто виникає потреба зафіксувати двері у відкритому положенні: для того, щоб занести щось до приміщення, переставити меблі, або елементарно провітрити кімнату чи кабінет. Як правило, у таких випадках роль «тримача дверей» виконують найрізноманітніші речі. Від самих чудернацьких речей до елементарних, як наприклад стілець чи ящик.
     
    Не треба винаходити велосипед – цю проблему легко вирішать дверні останови, виробництва фінської компанії PISLA (післа). Основна функція дверних зупинників - можливість фіксування дверей у відкритому положенні. Ця функція буде особливо корисною не тільки для дверей без дотягувачів, але й для тих дверей, які обладнані дотягувачами без фіксації.

    Окрім того, дверні стопори PISLA (післа) мають ще одну корисну функцію – вони надійно вбережуть стіни та дверне полотно від механічний пошкоджень. Відкриваючи двері, ми, як правило, не замислюємося про те, що після зіткнення дверей зі стіною на поверхні останньої можуть виникнути подряпини. Звичайно це псує зовнішній вигляд приміщення, й до того ж згодом доводиться переклеювати шпалери або знову фарбувати стіни. Ця невелика малопомітна річ вбереже не лише дверне полотно та стіни від пошкоджень і подряпин, але й подовжить термін експлуатації дверей та дверної фурнітури.
    Дверні стопори використовуються для вхідних конструкцій (особливо, якщо мова йде про офісне приміщення з великою кількістю відвідувачів або магазини) та для міжкімнатних дверей у квартирі або будинку. Слід зауважити, що цілісний дизайн приміщень не постраждає – сучасні дверні останови також виконують і декоративну функцію.
     
    Дверні зупинники виробляються, як правило, з металу зі вставками гуми та відрізняються поміж собою розмірами та способом монтажу. Підбираються залежно від стилю інтер’єру приміщення та розташування дверей відносно стін. Надходження на склад «СПВ Компані Лтд.» дверних останов PISLA (післа) очікується у середині липня.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору