Двері-картини: «Срібна троянда» і «Прованс» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Двері-картини: «Срібна троянда» і «Прованс»

  • 11.10.2013

    Двері-картини: «Срібна троянда» і «Прованс»

    Двері-картини: «Срібна троянда» і «Прованс»
    Нові накладки на двері у ПВХ-плівці VINORIT®, створені дизайнером «СПВ Компані Лтд», уже можуть стати окрасою Вашого помешкання. Накладки «Срібна троянда» і «Прованс», виконані у VINORIT® кольору Timber 2116 ( вінорит тімбер молочний 06 ) першими оцінили відвідувачі 23-ї Міжнародної виставки «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль» у Києві на початку жовтня. Для експозиції також підготували зразки меблевих фасадів в одному стилі з накладками – наочний приклад того, як створити цілісний дизайн інтер’єру, оздоблюючи МДФ-поверхні плівкою VINORIT® ( віноріт ).
     
    «Прованс» - це перший зразок художнього розпису на ПВХ-плівці в колекції дизайнерських накладок на двері від «СПВ Компані Лтд».
     
     
    «Ми довели, що розписи можна робити не лише по дереву. Акрилові фарби чудово лягають на VINORIT®, створюючи гармонію прованського стилю: пастельні тони, квіткові орнаменти, «порцелянові» елементи декору. При візуальній тендітності, виріб стійкий до механічних ушкоджень, впливів довкілля і при цьому не вибагливий у догляді. Наш «Прованс», виконаний у VINORIT® Timber 2116 ( вінорит тімбер молочний 06 ) відтворює дух старовини, не старіючи», - коментує автор, дизайнер «СПВ Компані Лтд». Об’ємні елементи декору оброблені патиною відтінку кави з молоком. Це додає тепла кольоровій гамі накладки, створює візуальний ефект «антикварності».
     
    Друга дизайнерська новинка сезону – «Срібна троянда» із серії Nature. Для створення цієї накладки, як і для «Провансу», застосовано ПВХ-плівку VINORIT® Timber 2116 ( вінорит тімбер молочний 06 ). Елементи з художнім фрезуванням оброблені срібною патиною. На цьому контрасті молочний Вінорит «тімбер» виглядає білішим.
     
     
    Ексклюзивні дизайни накладок від «СПВ Компані Лтд» постійно оновлюються. Із ними оселя, готель, студія чи офіс набувають стрункого й неповторного стилю.
     
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору