Що готує «СПВ Компані Лтд» на ювілейний «Примус»? / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Що готує «СПВ Компані Лтд» на ювілейний «Примус»?

  • 26.11.2013

    Що готує «СПВ Компані Лтд» на ювілейний «Примус»?

    Що готує «СПВ Компані Лтд» на ювілейний «Примус»?
    Новинки ізраїльських ПВХ-плівок від Kibbutz Haogen представить ексклюзивний імпортер «СПВ Компані Лтд» в Україну на виставці «Примус: Вікна. Двері. Профілі». XV Міжнародна спеціалізована виставка виробників вікон і дверей, а також матеріалів, аксесуарів, обладнання та інструменту відбудеться 21-23 січня 2014 р. у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза».
     
    Учасники ювілейної виставки першими в Україні побачать нову ПВХ-плівку WINGUARD ( вінгард ) для сандвіч-панелей. Це надміцне покриття для внутрішнього й зовнішнього застосування. Інноваційна ПВХ-плівка WINGUARD ( вінгард ) захистить сандвіч-панель від механічних ушкоджень, впливу вологи, ультрафіолету й перепаду температур. Це естетичне рішення завдяки вибору кольорів і текстур.
     
    примус окна двери
     
    Стенд «СПВ Компані Лтд» зацікавить виробників профільних дверей, металопластикових вікон, підвіконь, меблевих і дверних МДФ фасадів новими можливостями застосування ізраїльських ПВХ-плівок VINORIT® ( віноріт ) і WINSHIELD UVX™ ( віншильд ), які вже зарекомендували себе на українському ринку як ідеальний вибір для захисту й декору. Гості виставкового центру оцінять як сам матеріал, так і готові вироби у ПВХ-плівках VINORIT®                   ( вінорит ), WINSHIELD UVX™ ( віншильд ) і WINGUARD ( вінгард ). Традиційно вони будуть представлені в супроводі продукції безпеки від найкращих світових виробників, яку пропонує Україні «СПВ Компані Лтд». Це японські дотягувачі RYOBI ( ріобі ) й фінські ABLOY ( аблой ), замкова продукція з Ізраїлю MUL-T-LOCK ( мультилок ) і електромеханічний замок ABLOY ( аблой ), німецькі електрозащіпки EffEff ( ефеф ), французькі пристрої антипаніки JPM    ( джепеем ) і чеська фурнітура ROSTEX ( ростекс ).
     
    «СПВ Компані Лтд» - постійний учасник Міжнародної спеціалізованої виставки «Примус: Вікна. Двері. Профілі».
     
     
    Чекаємо Вас на нашому стенді - С11
     
    Для збільшення зображення - натисніть на нього
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору