Електроригелі YLI (ілі) встановлять у терміналі «D» аеропорту «Бориспіль» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Електроригелі YLI (ілі) встановлять у терміналі «D» аеропорту «Бориспіль»

  • 14.12.2011

    Електроригелі YLI (ілі) встановлять у терміналі «D» аеропорту «Бориспіль»

    Електроригелі YLI (ілі) встановлять у терміналі «D» аеропорту «Бориспіль»
    Відділ Авторизованих Специфікаторів «СПВ Компані Лтд» здійснив продаж елементів для системи контролю доступу терміналу «D» аеропорту «Бориспіль». У СКД терміналу, що будується, здійснять монтаж електроригелів YLI (ілі) та кабелепроходів LINK (лінк).

    Продукція бренду YLI (ілі) (Шеньжень) є новою для українського ринку – її імпорт компанія «СПВ Компані Лтд» розпочала лише торік. Завдяки співвідношенню показників «ціна-якість» YLI (ілі) вдалося швидко завоювати вітчизняний ринок. Застосування YLI (ілі) на об’єкті міжнародного значення свідчить про високий рівень якості продукції бренду.
     
    Електроригелі YLI (ілі) придатні для застосування в металевих, профільних та дерев’яних дверях як побутових приміщень, так і приміщень з надзвичайно високими вимогами до безпеки.

    Модель YLI YB-500A, запропонована АСами «СПВ Компані Лтд», була схвалена замовником і оптимально підійшла до профільних дверей виробника фасадних конструкцій терміналу. Обрані кабелепроходи LINK (лінк) німецького виробництва дали змогу вирішити проблему замикання двостулкових дверей.

    Термінал «D» є першим масштабним об’єктом в аеропорту «Бориспіль». Його загальна площа становитиме 107 000 кв. м, розрахунковий пасажиропотік — не менш 5 млн. на рік. Згідно з планом роботи на терміналі «D» будуть завершені у червні 2012 року.
     
     
    Аеропорт «Бориспіль» – найбільший в Україні, ключовий повітряний вузол країни, що обслуговує 62% пасажирських перевезень за участі 43 іноземних та 8 українських авіакомпаній, регулярні рейси яких проходять по 93 маршрутах: 82 міжнародних та 11 місцевих.

    Разом з цим аеропорту «Бориспіль» належить стати головними повітряними воротами чемпіонату Європи з футболу у 2012 році.
     
    «СПВ Компані Лтд» дякує Клієнтові за довіру, яку Ви надаєте, обираючи імпортовану компанією продукцію. «СПВ Компані Лтд» завжди стежить за світовими тенденціями галузі, аби мати змогу пропонувати своїм клієнтам найнадійніший, найякісніший та найбезпечніший продукт.
     
     
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору