Нові технічні рішення від MUL-T-LOCK дозволять обирати захисну фурнітуру / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Нові технічні рішення від MUL-T-LOCK дозволять обирати захисну фурнітуру

  • 04.09.2013

    Нові технічні рішення від MUL-T-LOCK дозволять обирати захисну фурнітуру

    Нові технічні рішення від MUL-T-LOCK дозволять обирати захисну фурнітуру
    Нової опції набули замки багатоспрямованого замикання ізраїльської компанії MUL-T-LOCK (мультилок) М603, М267, М265. Відтепер можливий монтаж цих замків у комплекті з фурнітурою ROSTEX (ростекс) на розділених щитках, з броненакладками MUL-T-LOCK SL3 та з іншими, які відповідають стандарту EURO DIN.
     
    Донедавна ці замки випускалися з отворами, міжцентрова відстань між якими становила 35 мм. Тож механізми MUL-T-LOCK моделей М603, М267, М265 були обмежені «рідною» фурнітурою ізраїльського виробника. Тепер MUL-T-LOCK передбачив додаткові отвори в корпусі замка з міжцентровою відстанню 38 мм. Це дозволило проходити гвинтам броненакладок стандарту EURO DIN (протекторів SL3, протекторів фурнітури ROSTEX (ростекс) QUADRUM (квадрум) і ROTONDUM (ротондум) R1, R4 та ін.
     
     
    «Нова опція для MUL-T-LOCK М603, М267 і М265 робить ці механізми більш універсальними щодо вибору захисної фурнітури, броньовані накладки якої призначені стримувати вандальні атаки на циліндровий механізм. «Фахівці» зі зламування знають, що з відмичкою біля циліндрів, якщо вони якісні та високо секретні, возитися довго. Тому їх намагаються зламати через зовнішні місця кріплення. Броненакладка захисної фурнітури робить такі напади безрезультатними», - переконує Євген Мішин, відповідальний за технічну підтримку та навчання за напрямком «Механічна продукція» «СПВ Компані Лтд.», основного імпортера інноваційних замкових технологій в Україні.
     
    Поєднання високої безпеки ізраїльських замків багатонаправленого замикання та широких можливостей дизайну захисної фурнітури, а також її зламостійких властивостей – це вдале рішення для надійного замикання вашої квартири, будинку чи офісу. Нова опція MUL-T-LOCK (мультилок) М603, М267 і М265 на вартість замка не вплинула.
     
     
     
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору