Вперше до України завітав президент компанії MUL-T-LOCK Alon Lumbroso / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Вперше до України завітав президент компанії MUL-T-LOCK Alon Lumbroso

  • 16.11.2012

    Вперше до України завітав президент компанії MUL-T-LOCK Alon Lumbroso

    Вперше до України завітав президент компанії MUL-T-LOCK Alon Lumbroso
    12-13 листопада до офісу SPV Company Ltd. завітали President & Market Region Manager Alon Lumbroso та V.P. Business Development to Russia & Ukraine Hertzel Sharabi. Це був перший візит діючого очільника Mul-T-Lock Ltd (мультилок) в Україну.

    Представники Mul-T-Lock Ltd (мультилок) відвідали головний офіс SPV Company Ltd. та провели низку робочих зустрічей з керівником та співробітниками компанії. Також гості відвідали провідні Локсмайстер-центри столиці та ознайомились з їх роботою.

    SPV Company Ltd. співпрацює з Mul-T-Lock Ltd з 1995 року. Ізраїльська компанія має тридцятирічний досвід інноваційних розробок та більш ніж п’ятсот зареєстрованих по всьому світу патентів на продукцію. Mul-T-Lock Ltd (мультилок) є світовим лідером з розробки, виробництва та постачання високосекретних циліндрів, замків та супутньої продукції безпеки для промислового та громадського застосування. Mul-T-Lock (мультилок) входить до числа співзасновників світового лідера з виробництва і продажу замково-скобяної продукції - групи ASSA ABLOY. В 100 країнах світу на 5 континентах нині функціонує 25000 центрів обслуговування продукції Mul-T-Lock (мультилок).

    В Україні компанія Mul-T-Lock Ltd (мультилок) здобула визнання споживачів завдяки найвищій якості та інноваційності продукції, широким можливостям мастеризації та беззаперечній репутації світового лідера.
     
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору