Партнер СПВ Компані Лтд ЛоксМайстер візьме участь у СтройКрым.Евроремонт / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Партнер СПВ Компані Лтд ЛоксМайстер візьме участь у СтройКрым.Евроремонт

  • 11.04.2013

    Партнер СПВ Компані Лтд ЛоксМайстер візьме участь у СтройКрым.Евроремонт

    Партнер СПВ Компані Лтд ЛоксМайстер візьме участь у СтройКрым.Евроремонт
    Партнер СПВ Компані Лтд Локсмастер-центр «ЛоксМайстер Крим» представить продукцію безпеки на виставці СтройКрим.Евроремонт. Виставку можна відвідати в Сімферополі з 11-13 квітня в ПК «Дружба».
     
    На триденному заході буде представлена продукція будівельних компаній, компаній, що спеціалізуються на безпеці, оформленні фасадів, проектуванні, дизайну інтер'єрів і інших напрямах.
     
     
    Схема розташування стенду ЛоксМайстер (№ 41) на виставці
    (для збільшення зображення - натисніть на нього)

    Партнер «СПВ Компані Лтд» ознайомить відвідувачів з можливостями дверей-сейфу RB-DOORS (MUL T LOCK) (РБ-Дорс, Мультілок). Крім того, кожен відвідувач стенду зможе оцінити переваги надійного комплексу безпеки, що складається із замка, циліндра і захисної фурнітури. У мережі ЛоксМайстер в цей час проходить акція з виготовлення ключів MUL-T-LOCK® Interaсtive®+ (мультилок інтерактив) або ABLOY® PROTEC (аблой протек) - на мас-заходах кожен бажаючий отримає такий ключ в подарунок. Крім того, учасник акції зможе придбати продукцію в мережі магазинів ЛоксМайстер зі значною знижкою.
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору