Перехідні трофеї SPV Company Ltd / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Перехідні трофеї SPV Company Ltd

  • 28.12.2023

    Перехідні трофеї SPV Company Ltd

    Перехідні трофеї SPV Company Ltd

     У SPV Company Ltd відбулися традиційні збори, на яких підбивалися підсумки як кварталу, так і загалом року.
    За результатами звітного періоду ряд співробітників і підрозділів компанії отримали перехідні трофеї, які характеризують підсумки роботи за 2023 рік.

    ◉ Тетяна Ройт з відділу логістики отримала пам'ятний трофей "Реформатор" за нововведення які стосувалися міжнародних перевезень.

    ◉ Трофей під назвою "Прогрес" дістався групі "WINSHIELD", яка займається імпортом і продажем ламінаційних ПВХ плівок. До групи входять такі співробітники як: Наталія Андрусяк, Катерина Федоренко та Уляна Мартиник. Досягненням відділу є стабільний експорт продукції декору в сусідню Молдову.

    ◉ "Профі" так називається перехідний трофей, який цього року дістався Сергію Яремчуку з відділу маркетингу. Сергій поєднує такі напрямки як, відеозйомка, робота з СММ, адміністрування сайту та дизайн.

    ◉ Офіс-менеджер нашої компанії Олена Пономарьова, яка постійно перебуває в епіцентрі подій і спрямовує потоки інформації в потрібне русло, була удостоєна нагороди "ФАН".

    ◉ Ну і останній трофей, що характеризує собою роботу яка потребує суттєвого покращення, називається "МАЛИНА", дістався відділу закупівель замкової продукції, а саме Олені Славській і Юрію Лешкову.
    Пов'язано це з тим, що цього року було допущено низку помилок у процесі замовлення продукції безпеки у наших іноземних партнерів.

    ◉ Перехідні трофеї є гарним мотиваційним важелем, що стимулюють роботу і виявляють результати співробітника або цілого відділу на певному етапі.
    Вітаємо раніше відзначених співробітників з отриманням цих нагород.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору