RB-LOCKS KEYLOCX з подовженим тумблерним плугом / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > RB-LOCKS KEYLOCX з подовженим тумблерним плугом

  • 13.12.2023

    RB-LOCKS KEYLOCX з подовженим тумблерним плугом

    RB-LOCKS KEYLOCX з подовженим тумблерним плугом

    Представляємо новинку від ізраїльскої компанії RB (Rav Bariach): циліндри з подовженим тумблерним плугом RB-LOCKS KEYLOCX так званого італійського типу з довжиною штока 65 мм та діаметром 8 мм.
    Розмір корпусу циліндру всередину завжди 35мм + подовжений хвостовик довжиною 65мм.


    Завдяки цьому циліндр RB-LOCKS KEYLOCX може легко встановлюватись на двері з товщиною внутрішньої частини від 35 до 90 мм!
    Розміри корпусу назовні: 31, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70,75, 80 мм
    Отже, все, що Вам необхідно – це визначити необхідний розмір циліндру назовні та обрати той, який підходить до Ваших дверей (з врахуванням броненакладки)


    Таким чином, коли циліндр встановлюється в корпус замка, довгий шток виступає над поверхнею дверей і підрізаеться на необхідну довжину.
    Потім вдягається спеціальний внутрішній щиток від фірми DISEC, який має невеликий круглий отвір для того, аби назовні вийшов тільки хвостовик, який одразу прикривається поворотним тумблером відповідного дизайну.
    Тобто, корпус циліндра взагалі не буде виглядати над полотном дверей. Тому, відпадає необхідність підбирати колір самого циліндра!
    До цього циліндру можуть бути встановлені тумблери від виробника циліндрів – RB-LOCKS стандартної форми Овал в обробках Нікель сатин або Латунь, так й сумісні тумблери, наприклад, компанії ISEO, яка випускає окремо тумблери, які підходять для фіксації на штоку даного циліндра різних форм та обробок та тумблери інших виробників – основна вимога: круглий отвір під шток діаметром 8мм та наявність різьби під гвинт кріплення в самому тумблері.


    Придбати RB-LOCKS KEYLOCX ви зможете звернувшись до авторизованих ділерів RB в Україні або на нашій онлайн вітрини Lock.ua : https://bit.ly/3tiati3

    lock.uaДетально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 - lock.ua!  

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору