Автоматизована система зберігання ключів та дрібних речей VIRO AMS / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Автоматизована система зберігання ключів та дрібних речей VIRO AMS

  • 10.11.2020

    Автоматизована система зберігання ключів та дрібних речей VIRO AMS

    Автоматизована система зберігання ключів та дрібних речей VIRO AMS

    Загальний огляд системи VIRO AMS. Призначення та склад системи. Типи шаф. Доступ користувачів до ключів (код, карта, карта+код). Адміністрування системи. Про все це та багато іншого в нашому вебінарі від спеціаліста компетент центру - Тимура Бражникова.

     

    VIRO AMS - автоматизована система зберігання зі зручним адмініструванням, і контролем отримання та повернення

    VIRO AMS була розроблена для управління доступом різних користувачів до боксів обмеженого розміру, але досить великих, щоб містити невеликі об'єкти, такі як ключі, смартфони, лікарські засоби і т.д.

    AMS відстежує всі дії (хто взяв/повернув і що саме), записуючи всіх користувачів і карти/ключ у внутрішній базі даних. Інтерфейс, по якому AMS контактує з користувачем є зручним через сенсорний дисплей і зчитувач карток, який використовує RFID технології.

    Одна система AMS може мати від 12 до 28 боксів, але систему можливо далі розширити, додавши ще дві підсистеми, які пропонують по 16 відділень кожна, отже, загалом максимум 60 відділень, керованих однією базою даних.

     
    lock.ua Детально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 – lock.ua!
     
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору