Автоматизована система зберігання ключів KeyWatcher / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Автоматизована система зберігання ключів KeyWatcher

  • 02.11.2020

    Автоматизована система зберігання ключів KeyWatcher

    Автоматизована система зберігання ключів KeyWatcher

    Системи електронного контролю механічних ключів KeyWatcher компанії Morse Watchmans, загальний огляд, призначення та склад системи. Основні відмінності та особливості моделей системи: KeyWatcher Illuminated та KeyWatcher Touch. Типи шаф та брелків. Програмне забезпечення True Touch. Це та багато іншого в нашому вебінарі від спеціаліста компетент центру - Тимура Бражникова.

     

    KeyWatcher – контроль отримання та повернення ключів в автоматичному режимі

    Система Keywatcher – це проста, ефективна та надійна система керування ключами, яка спеціально розроблена для запобігання втрати чи крадіжки ключів. Кожен ключ кріпиться на «розумний» брелок. Ключі фіксуються за допомогою сталевого кільця, яке виключає можливість несанкціонованої заміни ключа.

    Автоматична система Keywatcher звільнює брелок тільки, коли введений відповідний код з вмонтованої клавіатури (стандартно комплектується кодовою панеллю, опційно може бути встановлено зчитувач магнітних або проксіміті-карток, штрих-коду, біометричний зчитувач відбитків пальцю або геометрії долоні). Кожен брелок має мікрочіп і фіксується індивідуально у спеціальній комірці настінного модулю.

     
    lock.ua Детально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 – lock.ua!
     
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору