Захист вантажів комерційних автомобілів від італійського виробника Viro / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Захист вантажів комерційних автомобілів від італійського виробника Viro

  • 15.05.2019

    Захист вантажів комерційних автомобілів від італійського виробника Viro

    Захист вантажів комерційних автомобілів від італійського виробника Viro

    Зі збільшенням обсягів вантажоперевезень автомобільним транспортом і збільшенням парку комерційних автомобілів в Україні, стає актуальною проблема захисту вантажу, вартість якого іноді в кілька разів перевищує вартість самого автомобіля.

     
     

    Штатні замки дверей автомобіля не забезпечують надійний захист від злому і легко можуть бути розкриті відмичками або ломачем. Також, все частіше, зустрічається злам комерційних автомобілів "код-грабером". За допомогою невеликого пристрою, сигнал штатного центрального замка або додаткової сигналізації перехоплюють і самостійно відтворюють його для відкривання дверей і зняття сигналізації.

    Захист і надійне зберігання продукції в вантажних відсіках автомобілів є актуальним питанням для багатьох видів бізнесу.

    Замок VIRO VAN LOCK R STAINLESS_STEEL навесной
     

    SPV Company Ltd. пропонує убезпечити вантаж, що перевозиться в вантажних фургонах і мікроавтобусах системою блокування Van Lock производителя Viro Італія.

    Корпус замка має запатентовану овальну обтічну форму без гострих країв і точок опори для силового злому. Корпус системи блокування з нержавіючої сталі стійкий до корозії і суворих погодних умов. Може застосовуватися для задніх двостулкових чи бічних розсувних дверей.

    Viro Van Lock

    Замок “Van Lock” фіксує двері при закритті і забезпечує високу ступінь безпеки завдяки високосекретному циліндру, стійкого до всіх видів силового злому.

    Циліндр 7-ми піновий з 3-ма ключами Viro Top профілю:

    • автоматичне замикання при закриванні задніх і бічних розсувних дверей;
    • може перебувати в режимі "завжди відкрито" зі вставленим та повернутим ключем;
    • можливість аварійного відкривання зсередини (практично недоступне зовні інструментами для злому), якщо хтось випадково залишається всередині закритим;
    • кріплення за допомогою анкерних пластин і гвинтів з нержавіючої сталі;
    • захист від несприятливих погодних умов.
     

    Підсумки

    Система блокування "Van Lock" це не тільки броненакладка на звичайний штатний замок. Це повноцінна перша лінія оборони вантажу в мікроавтобусі або вантажівці. Без недостатків та обхідних шляхів для злому. Але з високою варіативністю, гнучкістю застосування, запасом надійності і приємним оку дизайном.

    Пам'ятайте, що всі вантажівки і мікроавтобуси в заводській комплектації широко використовують замки добре відомі серед зломщиків.

     
    lock.uaДе купити автомобільні замки Van Lock? Актуальні ціни, наявність і найближчий магазин з майстром тут:  lock.ua!
     
     
    Замок VIRO VAN LOCK - забезпечує високу ступінь безпеки завдяки фіксуючої системі циліндра і пластини від висвердлювання. 
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору