Защіпка електромеханічна EFF EFF 9338 виробництва Німеччина / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Защіпка електромеханічна EFF EFF 9338 виробництва Німеччина

  • 16.10.2020

    Защіпка електромеханічна EFF EFF 9338 виробництва Німеччина

    Защіпка електромеханічна EFF EFF 9338 виробництва Німеччина

    Защіпка електромеханічна, інноваційна система замикання EFF EFF 9338 34G35E9 - елегантне універсальне рішення. Вона складається з електрозащіпки серії 138T ProFix (нормально відкрита) і магнітного ригеля. Як приховане рішення, ця система забезпечує високий захист від злому.

     
     
     

    Електромеханічна защіпка EFF EFF 9338 - інноваційна допоміжна система замикання

    Защіпки електромеханічні

    Повна інтеграція в двері. Запірні елементи защіпки effeff 9338 повністю приховані в дверному полотні і рамі. У порівнянні зі стандартними додатковими замикаючими елементами, магнітний ригель залишається всередині корпусу до тих пір, поки двері не закриється. Це забезпечує абсолютно рівні поверхні без виступаючих механічних елементів. Створює красивий дизайн дверей.

    Електрозащіпку effeff 9338 можна використовувати всюди, де потрібен контроль доступу крім основного замку. Мала глибина врізки і можливість подальшого регулювання сприяють встановленню в сучасних вузьких дверях. Електрозащіпка повністю інтегрована в дверний профіль, а дверний ущільнювач залишається повністю недоторканим.

     
    lock.ua Детально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 – lock.ua!
     
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору