Електромеханічні замки та магнітні фіксатори від EFF EFF / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Електромеханічні замки та магнітні фіксатори від EFF EFF

  • 20.01.2020

    Електромеханічні замки та магнітні фіксатори від EFF EFF

    Електромеханічні замки та магнітні фіксатори від EFF EFF

    Раді повідомити, що доступні для замовлення нові електромеханічні замки EFF EFF та магнітні фіксатори EFF EFF.

     
    Електромеханічні замки та магнітні фіксатори від EFF EFF
     

    Електромеханічний багаторигельний однонаправлений соленоїдний замок 819-14V з функцією керування ручками електричним імпульсом ззовні і зсередини приміщення Електромеханічний замок 819NE багатоточкового замикання з електричним керуванням зовнішньою ручкою та вільним виходом. Автоматичне замикання при зачиненні дверей. Призначений для встановлення на одностулкові двері. Задовольняє вимогам до  зламостійких та протипожежних дверей, а також вимогам до дверей аварійних та евакуаційних виходів відповідно до стандартів EN 179 та EN 1125.

    Електромеханічний багаторигельний однонаправлений соленоїдний замок 819-14V з функцією керування ручками електричним імпульсом ззовні і зсередини приміщення призначений для вузькопрофільних металопластикових, алюмінієвих та металевих профільних протипожежних дверей спеціального призначення таких об’єктів, як промислові підприємства, лікарні, комерційні та торгові організації, як основний замок підвищеної надійності, що ідеально підходить для багатоточкового замикання дверей, які потребують більшої міцності.

     
    lock.uaДетально ознайомитись та замовити можливо за посиланнями: 819NE, 819-14V.
     

    Нові магнітні фіксатори від EFF EFF

    Електромагнітні фіксатори призначені для утримання у відчиненому стані дверей, які служать протипожежними бар’єрами, для забезпечення вільного пресування у повсякденному режимі. Модель 830-8IGB призначена для монтажу до підлоги.Електромагнітні фіксатори призначені для утримання у відчиненому стані дверей, які служать протипожежними бар’єрами, для забезпечення вільного пресування у повсякденному режимі. Інтегрується до системи пожежної сигналізації та у разі виникнення пожежі, при спрацюванні пожежної сигналізації, магнітні фіксатори відпускають двері і двері автоматично зачиняються під дією дотягувачів для запобігання розповсюдження вогню та диму (двері повинні бути обладнані дотягувачами).

    Модель 83012BW1U універсального монтажу (може встановлюватись на стіну або підлогу) та обладнана кнопкою ручного розблокування для тестування та зачинення дверей у повсякденному режимі в разі необхідності. Модель 830-8IGB призначена для монтажу до підлоги.

     
    lock.uaДетально ознайомитись та замовити можливо за посиланням: 83012BW1U та 830-8IGB.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору