Продукція LOTO Lockout Tagout - система попереджувального блокування та маркування E-Square / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Продукція LOTO Lockout Tagout - система попереджувального блокування та маркування E-Square

  • 14.09.2020

    Продукція LOTO Lockout Tagout - система попереджувального блокування та маркування E-Square

    Продукція LOTO Lockout Tagout - система попереджувального блокування та маркування E-Square

    Продукція LOTO - компанії E-Square (Індія) – призначена для підвищення рівня безпеки праці на виробництві шляхом повного блокування від увімкнення виробничого обладнання на час проведення технічного обслуговування або ремонту. Практично повністю виключає ризики нещасних випадків або загибелі працівників під час виконання таких робіт. Вебінар від спеціаліста компетент центру - Тимура Бражникова.

     

    Lockout Tagout - система попереджувального блокування та маркування

    Лінійка продукції LOTO компанії E-Square містить блокиратори різноманітних вимикачів: електричних, гідравлічних, пневматичних тощо. Блокиратори встановлюються на вимикачі та замикаються висячими замками таким чином, щоб унеможливити їх увімкнення. Додатково на дужки висячих замків вішається попереджувальні бірки, на яких відповідальний за проведення робіт позначає, хто, з якою метою та на який час вимкнув обладнання.

    В більшості індустріально розвинутих країн світу використання продукції LOTO на промислових підприємствах є обов’язковим.

     
    lock.ua Детально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 – lock.ua!
     
     
    Безпека праці з новою продукцією LOTO від бренду E-Square
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору