Нова модель дверей від РУСТ з комплектуючими від MUL-T-LOCK® і ABLOY® / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Нова модель дверей від РУСТ з комплектуючими від MUL-T-LOCK® і ABLOY®

  • 23.03.2011

    Нова модель дверей від РУСТ з комплектуючими від MUL-T-LOCK® і ABLOY®

    Нова модель дверей від РУСТ з комплектуючими від MUL-T-LOCK® і ABLOY®
    Компанія РУСТ розробила нову модель вхідних дверей на базі продукції MUL-T-LOCK® (мультилок) і ABLOY® (аблой). Українська компанія, що спеціалізується на виробництві вхідних дверей класу High Security, протягом довгих років незмінно комплектує свої вироби продукцією замикання від всесвітньо відомих брендів MUL-T-LOCK® (мультилок) і ABLOY® (аблой).
     
    «Ми довго йшли до цього - близько року - хотіли зробити двері на базі комплектуючих від ABLOY® (аблой), - розповідає директор компанії РУСТ Костянтин Колесников. - У нас була перехідна модель, вона називалася Гельсінкі і повністю комплектувалася продукцією ABLOY® (аблой), в тому числі корпусом замку ABLOY® (аблой). Цю модель можна знайти на сайті компанії. У підсумку, після рішення низки технічних питань, ми досягли бажаного результату. У новій моделі корпус замку MUL-T-LOCK® М267 (мультилок), протектор циліндрового механізму ABLOY® СН 101 (аблой), ручка Duetto або Classico, і циліндровий механізм ABLOY® Novel (аблой) з шестірнею під замок MUL-T-LOCK® (мультилок). Сам по собі продукт цікавий тим, що ми ніколи не випускали двері з роздільними ручкою і щитком. Перевага такого рішення у можливості вибору однакової фурнітури для вхідних і міжкімнатних дверей. Висока якість і самого виробу, і його комплектуючих, дає привід покладати велику надію на цю модель».
     
    Продукцію від MUL-T-LOCK Ltd і ABLOY Oy успішно застосовують для комплектації вхідних дверей і компанія РУСТ, і інші вітчизняні виробники, які дбають про якісне і надійне замикання. За період свого перебування на світовому ринку бренди MUL-T-LOCK® (мультилок) і ABLOY® (аблой) стали синонімами довговічності, надійності і, власне, безпеки.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору