Комплексне рішення з контролю доступу для ПАТ «Подільський цемент» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Комплексне рішення з контролю доступу для ПАТ «Подільський цемент»

  • 04.02.2015

    Комплексне рішення з контролю доступу для ПАТ «Подільський цемент»

    Комплексне рішення з контролю доступу для ПАТ «Подільський цемент»
    В основі системи контролю доступу (СКД) знаходиться сукупність апаратних та програмних технічних засобів безпеки, основним завданням яких є фіксація та обмеження доступу людей або транспорту на об’єкт чи територію. Функції реєстрації та обмеження здійснюються через точки проходу. Наприклад, ворота, двері, контрольно-пропускний пункт, рецепція тощо.
     
    Нещодавно керівництво ПАТ «Подільський цемент» звернулось до спеціалістів магазину «ЛоксМайстер Буковина» з завданням допомогти у організації безпеки та контролю доступу на підприємстві. ПАТ «Подільський цемент» - це найбільше промислове підприємство Хмельниччини та цементної галузі України, що знаходиться за 8 км на північ від міста Кам'янець-Подільський.
     
    Система контролю доступу (СКД) на ПАТ «Подільський цемент»
     
    Особливих умов з безпеки доступу на підприємстві «Подільський цемент» вимагало приміщення Лабораторії бетону. Виїхавши на об’єкт, фахівці «ЛоксМайстер Буковина» запропонували комплексне рішення з СКД, що передбачало організацію точки проходу за допомогою керуючого елементу – контролеру ROSSLER® ACD 32 (Ізраїль) та виконавчих елементів – електрозащіпки EFF EFF® моделі E7E (Німеччина), дотягувача RYOBI® 8853 (Японія) у кольорі Dark Bronze (темно-бронзовий) та дверної фурнітури ROSTEX® For Plastic Doors (Чехія). Для того, щоб система контролю доступу (СКД) продовжувала виконувати свої функції навіть за умови відключення електроенергії, спеціалісти «ЛоксМайстер Буковина» встановили на точці пропуску блок безперебійного живлення. Тепер прохід до приміщення Лабораторії бетонів здійснюється за допомогою персональних карток, що повністю унеможливлює потрапляння до лабораторії сторонніх осіб.
     
    Система контролю доступу (СКД) на ПАТ «Подільський цемент»
     
    Одна з основних переваг системи контролю доступу (СКД) – це можливість оперативної адаптації системи під умови конкретного об'єкта. Окрім того, поетапне нарощування системи відбувається без демонтажу обладнання. Залежно від потреб об’єкта СКД може виконувати такі функції: реєстрацію та електронний облік відвідувачів, контролювати виконання штатного розкладу, запобігати несанкціонованому доступу на об’єкт, контролювати периметр, організовувати пропускну систему для усіх користувачів СКД: і співробітників, і гостей, можливість інтеграції з системою безпеки: відеоспостереження, охоронною та пожежною сигналізацією. Детальніше про СКД читайте ТУТ.
     
    Будуєте об’єкт? За плечима «СПВ Компані Лтд.» багаторічний досвід проектних робіт на об’єктах з організації безпечного замикання та контролю доступу. Зверніться за допомогою до Авторизованих специфікаторів у вашому регіоні. Обрати спеціаліста можна ТУТ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору