Італійські протектори DISEC тепер в обробці бронза PVD / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Італійські протектори DISEC тепер в обробці бронза PVD

  • 15.07.2019

    Італійські протектори DISEC тепер в обробці бронза PVD

    Італійські протектори DISEC тепер в обробці бронза PVD

    Італійські протектори DISEC - це не тільки міцна броня для циліндру замка. Це також красивий декоративний елемент, який здатний ідеально доповнити дизайн будь-яких дверей.

    Розширюючи можливості дизайнерів та виробників дверей, SPV Company Ltd. відтепер пропонує протектори DISEC в глянцевій бронзовій обробці (PVD бронза), яка відмінно пасує до текстури червоного дерева та інших. Переконайтеся в красі та якості нової обробки на вітрині Lock.ua

     
    Італійські протектори DISEC в обробці бронза PVD 
     

    Статусність

    PVD бронзова фурнітура додає теплих тонів в дизайн інтер’єру та екстер'єру. А також пом’якшує холодні білі, сірі та чорні тони притаманні сучасним мінімалістичним стилям. Блискуча PVD бронза додає статусності дверям в класичному стилі з дерев’яною текстурою. Її більш темний ніж у золота, хрома та латуні відтінок дозволяє саме бронзовій обробці гармонійно поєднуватися зі складною текстурою деревини та створювати єдину композицію.

    Крім нової обробки у нас також є нове надходження популярних моделей в обробці чорний хром. Глибокий темний колір протекторів з глянцевою поверхнею відмінно доповнює сучасні дизайни дверей. Детальні фото колекції тут: https://lock.ua

     
    Італійські протектори DISEC в обробці Хром чорний
     

    Зробіть свій дизайн неординарним!

    Чорний хром - це дуже незвичайна обробка, яка поєднує блиск та глибокий чорний колір. Це робить її ідеальною для сучасних мінімалістичних стилів, наприклад,  для стилю хай-тек. Захисна фурнітура в обробці чорний хром доречна також  для більш традиційних,  класичних стилів. Вона пасує до темного та червоного дерева і служить помітним акцентом серед  теплих та світлих кольорів. Чорний хром додає неординарності, оскільки фурнітура в більшості випадків більш звична у світлій обробці, такій як нержавіюча сталь, полірований хром та латунь. Тому чорних хром робить дизайн дверей незвичним та привабливим.

    Обидва варіанти обробки є на складі і доступні для замовлення вже сьогодні!

    Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та Facebook, щоб дізнатись про новинки першими!

     
    lock.uaАктуальні ціни та наявність протекторів DISEC в обробці бронза PVD та Хром чорний на сайті - lock.ua!
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору