Навчаємо локсмайстрів по-новому! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Навчаємо локсмайстрів по-новому!

  • 24.04.2019

    Навчаємо локсмайстрів по-новому!

    Навчаємо локсмайстрів по-новому!

    Послуги локсмайстрів були актуальні і затребувані у всі часи. Професійний майстер замкової справи будує реальну перешкоду між клієнтом і зловмисниками у вигляді систем запирання дверей, воріт, ролет та ін.. Але тільки правильне навчання робить локсмайстра професійним.

     
    Сучасний конференц центр! Новий зал - нові перспективи безпеки
     
     
     

    Новий зал - нові перспективи безпеки

    Зручні місця для конференцій

    Безпека українців - це головне завдання нашої компанії. Але недостатньо просто продавати циліндри замків, протиугінні системи та іншу продукцію систем замикання. Україні потрібні майстри, здатні правильно встановлювати і обслуговувати системи замикання.

    Зловмисники постійно знаходять нові методи злому, а виробники систем запирання оновлюють свою продукцію для протидії їм. Тому дуже важливо для кожного експерта замкової справи регулярно оновлювати свої знання.

    Новий навчальний конференц центр - можливість готувати ще більше локсмайстрів та експертів замкової справи. Новий конференц центр обладнаний для максимального комфорту слухачів і максимально ефективного засвоєння матеріалу. Це не тільки простора кімната з тридцятьма кріслами. Це стенди з широким асортиментом продукції від замків до декоративних покриттів. Це столи для практичної роботи зі зразками.

     
    Стенди з широким асортиментом продукції 
     

    Максимум практики

    Практика - це основа умінь локсмайстра. Лекції та вебінари без практичної частини не можуть навчити майстра монтажу CLIQ циліндрів або їх перекодуванню. Тому семінари SPV Company поєднують теоретичну та практичну частини. Для цього ми підготували столи з реальними елементами систем замикання. Кожен слухач власноруч зможе попрактикуватися в їх установці, налаштуванні і обслуговуванні.

     
    Робочий стіл для відпрацювання практичних навичок
     

    Компетентні викладачі з великим досвідом

     

    Наші експерти регулярно відвідують семінари від провідних виробників систем запирання. Це є обов’язковою умовою для продажу інноваційної продукції світових виробників на території України. Ми акумулюємо знання з усього світу та додаємо власний досвід роботи на ринку України. Саме це виводить викладання в нашому навчальному конференц-центрі на високий рівень. Тепер ці знання та досвід доступні для всіх наших партнерів.

     

    Щиро дякуємо!

    Навчальний конференц-центр з'явився не сам по собі. Окремої подяки заслуговують ті, хто цілий рік працював над обладнанням нового складського приміщення. Саме їх зусилля допомогли звільнити цю простору комфортну залу для навчання тих, хто своєю працею захищає життя, добробут та майбутне українців.

     
     

    Розклад та актуальна інформація щодо семінарів

    Дізнатися деталі щодо семінарів та зареєструватися Ви можете зайшовши на сайт Lock.com.ua під своїм логіном та паролем. У вкладці “Навчання” Ви можете заповнити форму реєстрації або дізнатися деталі щодо навчання у координатора Компетент-центру. Для нас вкрай важливо, щоб локсмайстри наших партнерів були компетентними і досвідченими фахівцями. Це не тільки питання імені або іміджу SPV Company Ltd. Це безпека людей, які довіряють нам своє благополуччя!

     
    lock.uaДетально ознакомиться с асортиментом продукции можно на сайті - lock.ua!
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору