Лінійка замків Construct розширена: нова серія замків HOOD LOCK та інші новинки / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Лінійка замків Construct розширена: нова серія замків HOOD LOCK та інші новинки

  • 03.08.2018

    Лінійка замків Construct розширена: нова серія замків HOOD LOCK та інші новинки

    Лінійка замків Construct розширена: нова серія замків HOOD LOCK та інші новинки

    Чеський завод Construct, який виробляє кращу механічну протиугінну продукцію, постійно розширює свій асортимент. Так, цього місяця в SPV Company Ltd, яка є офіційним імпортером цієї продукції в Україну, поступило декілька новинок.

    Блокіратор КПШ+капоту VARIO 1932-061 для Toyota Camry
     
    Компактний блокіратор капоту HOOD LOCK серії CHL016

    Головною новинкою став замок капоту HOOD LOCK CHL016. Як відомо, раніше компанією Construct вже були випущені замки серії CHL011, CHL014 та CHL015. Проте для деяких автомобілів, наприклад, для нової Toyota Camry, де місця в районі штатного механізму блокування капоту дуже мало, щоб встановити запірні елементи блокіратора, цих моделей замків капоту було недостатньо. Тому був розроблений компактний блокіратор серії CHL016, який має значно менші розміри та без проблем може бути встановлений на подібних автомобілях. Він вже зараз доступний до замовлення на вітрині.

    Розробивши компактний замок капоту, завод Construct на базі цього капотного запірного механізму виготовив блокіратор КПШ+капоту VARIO 1932-061 для Toyota Camry.

    Також в SPV Company Ltd став доступним для замовлення замок GEAR G2 1913 для нового седана середнього класу з механічною КПШ Opel Insignia 2017 модельного року.

    CONSTRUCT GEAR G2 1913 для Opel Insignia 2017 модельного року

    Ще однією новинкою став механічний замок GEAR G2 1946 для автоматичної КПШ VOLVO S90. Це розробка Construct-Ательє, про яку ми писали раніше. Тепер замок запущений у серійне виробництво та доступний для замовлення.

    Обирайте кращі протиугінні рішення в Україні від Construct та замовляйте їх вже сьогодні в SPV Company Ltd!

     
    lock.uaУвесь перелік механічних та електромеханічних замків CONSTRUCT на різноманітні автомобілі можна знайти на сайті-вітрині - lock.ua!
     

    Автомобільний протиугінний замок капоту CONSTRUCT HOOD LOCK

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору