Делегація з SPV Company Ltd. відвідала виставку FENSTERBAU FRONTALE 2018 у Німеччині / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Делегація з SPV Company Ltd. відвідала виставку FENSTERBAU FRONTALE 2018 у Німеччині

  • 29.03.2018

    Делегація з SPV Company Ltd. відвідала виставку FENSTERBAU FRONTALE 2018 у Німеччині

    Делегація з SPV Company Ltd. відвідала виставку FENSTERBAU FRONTALE 2018 у Німеччині

    З 21 по 24 березня у м. Нюрнберг (Німеччина) проходила виставка FENSTERBAU FRONTALE – провідний світовий захід, на якому демонструвалися останні інновації у сфері виробництва дверей і вікон, а також фасадів. 

    Делегація з SPV Company Ltd. відвідала виставку FENSTERBAU FRONTALE 2018 у Німеччині - 1
     
    Відомий ізраїльський виробник плівок ПВХ HAOGENPLAST, генеральним імпортером  продукції якого в Україну є SPV Company Ltd, взяв участь у цьому заході і представив увазі відвідувачів нові фактури, тиснення, дизайни ПВХ-плівки WINSHIELD:
    • Колекція Stone – нове 3D покриття товщиною 300 мкм з матовою акриловою поверхнею, яка імітує камінь. Плівка може використовуватися назовні і в інтер’єрах житлових будинків, гаражних дверей, інших поверхонь. 
    • Колекція Anodize – стильні кольорові рішення зі вкрапленнями металевого блиску, які роблять покриття дверей та віконного профілю більш оригінальними та сучасними.
    • Колекція Pearl Silk – вироби преміум-класу, в яких об’єднано три рішення – нове тиснення SILK, нові принти й відтінки кольору та перламутровий ефект. 
    • Колекція Matt – створена спеціально для замовників, яким необхідна матова поверхня профілю. Матовий акрил є провідним рішенням для виготовлення арочних вікон і може застосовуватися на будь-якому вже існуючому дизайні з палітри кольорів WINSHIELD.
    Делегація з SPV Company Ltd. відвідала виставку FENSTERBAU FRONTALE 2018 у Німеччині - 2
     
    Особливим моментом виставки було стилізоване в українському стилі свято UKRANIAN HAPPY HOUR , яке організували представники SPV Company Ltd на стенді HAOGENPLAST. 
     
    Делегація з SPV Company Ltd. відвідала виставку FENSTERBAU FRONTALE 2018 у Німеччині - 3
     
    Святковий настрій та келих шампанського сприяли дружньому спілкуванню партнерів. Українська делегація мала змогу отримати практичні відповіді на питання від президента фабрики HAOGENPLAST Орена Зведа та головного технолога Нуріт Навех.
    Делегація з SPV Company Ltd. відвідала виставку FENSTERBAU FRONTALE 2018 у Німеччині - 4
     
    Також на виставці нові розробки дверної фурнітури представив інший партнер SPV Company Ltd – чеський виробник ROSTEX. Серед новинок захисної фурнітури були представлені протектори квадратної форми, ручки-скоби з максимальною довжиною 180 см та нові моделі дизайнерських дверних ручок.
     
    Участь у таких заходах ще більше надихає нашу компанію робити Україну не тільки безпечною, а й красивою!
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору