Електромеханічні замки від Viro – надійний захист ваших воріт! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Електромеханічні замки від Viro – надійний захист ваших воріт!

  • 14.05.2018

    Електромеханічні замки від Viro – надійний захист ваших воріт!

    Електромеханічні замки від Viro – надійний захист ваших воріт!

    У приватних будинках, торгових та промислових об’єктах (торгові та житлові комплекси, склади, виробництва тощо) хвіртки та ворота є важливим елементом захисту території від незаконного проникнення.

    Електромеханічні замки від Viro – надійний захист ваших воріт!
     

    Оптимальний спосіб захисту – використання накладних електромеханічних замків від Viro, замовити які можна на сайті-вітрині 24/7.

    VIRO V06 - електромеханічні замки – надійний захист ваших воріт!

    Продукція італійської компанії Viro на відміну від деяких інших електромеханічних замків накладного типу є надійною, має високий ресурс, комфортна у використанні. Компанія вже багато років виготовляє продукцію для приватного та корпоративного сегменту, а SPV Company Ltd реалізовує її на українському ринку.

     

    Накладні замки Viro мають наступні переваги:

    • Тут використовується подвійна електромагнітна котушка соленоїда, що збільшує ресурс замка.
    • Всі елементи замка виготовлені з оцинкованої сталі.
    • Замки Viro  сумісні за отворами для кріплення з іншими замками розміром 94х80 мм.
     

    На сьогодні в SPV Company Ltd можна замовити наступні моделі електромеханічних замків Viro накладного типу:

    • VIRO V06 – компактний замок з відкидним ригелем, який встановлюється на ворота, двері та хвіртки, що відчиняються всередину.
      VIRO V06 – компактний замок з відкидним ригелем, який встановлюється на ворота, двері та хвіртки, що відчиняються всередину.
    • VIRO V9083.079 – замок з відкидним ригелем, що встановлюється на ворота, двері та хвіртки з широкою чи стандартною рамою, які відчиняються всередину.
      VIRO V9083.079 – замок з відкидним ригелем, що встановлюється на ворота, двері та хвіртки з широкою чи стандартною рамою, які відчиняються всередину.
    • VIRO V90 – замок призначений для дверей, воріт та хвірток, що відчиняються назовні.
      VIRO V90 – замок призначений для дверей, воріт та хвірток, що відчиняються назовні.
    •  
    • VIRO V97 8972 – замок облаштований внутрішньою кнопкою виходу та встановлюється на двері, хвіртки і ворота, що відчиняються всередину.
      VIRO V97 8972 – замок облаштований внутрішньою кнопкою виходу та встановлюється на двері, хвіртки і ворота, що відчиняються всередину.
    • VIRO V97 8973 – аналогічний замок для дверей, що відчиняються назовні.
      VIRO V97 8973 – аналогічний замок для дверей, що відчиняються назовні.
    •  
    • VIRO V09 – замок призначений для розсувних та відкотних воріт, що використовуються на комерційних об’єктах. Має унікальний механізм замикання з шипом гарпунного типу.
      VIRO V09 – замок призначений для розсувних та відкотних воріт, що використовуються на комерційних об’єктах. Має унікальний механізм замикання з шипом гарпунного типу.
     
    lock.uaЗамовляйте вже сьогодні надійні електромеханічні замки Viro в SPV Company Ltd на сайті-вітрині lock.ua, щоб зробити власні ворота більш надійними!
     

    Електромеханічний замок VIRO V9083

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ. Для виготовлення додаткових ключів звертайтеся тільки до Авторизованих центрів. Адреси найближчих Центрів з виготовлення ключів дивіться ТУТ.
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору