Подвійний захист Volkswagen Passat з замком CONSTRUCT VARIO / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Подвійний захист Volkswagen Passat з замком CONSTRUCT VARIO

  • 10.05.2018

    Подвійний захист Volkswagen Passat з замком CONSTRUCT VARIO

    Подвійний захист Volkswagen Passat з замком CONSTRUCT VARIO

    Посеред 2017 року компанія Volkswagen видозмінила конструкцію селектора КПШ в автомобілях моделі Passat. Це призвело до того, що вже існуючі моделі протиугінних замків CONSTRUCT GEAR та VARIO перестали бути сумісними з новими авто.

     

    Чеська компанія Construct швидко зреагувала та випустила новий замок CONSTRUCT VARIO 1906-042, який актуальний для автомобілів Volkswagen Passat, випущених у другій половині 2017 року і пізніше. Вже сьогодні його можна замовити та придбати в SPV Company Ltd, відвідавши онлайн-вітрину 24/7.

    Слід зазначити, що в салоні автомобіля не буде помітно, що змінилася конструкція селектора КПШ та замка відповідно. Це виключно внутрішнє рішення, а зовні циліндр розташований у тому ж місці.

    Механічний блокіратор КПШ та капоту Construct Vario – це унікальне рішення, завдяки використанню якого можливо одним ключем одночасно блокувати і важіль селектора КПШ, і капот. Даний замок має унікальну конструкцію і розробляється окремо для кожної моделі автомобіля.

    Переваги даного механічного замка наступні:

    • Замок встановлюється на штатні кріплення за допомогою зривних гвинтів, тому зловмисникам його неможливо демонтувати;
    • Construct Vario простий у використанні – достатньо перевести автоматичну КПШ у положення parking (а механічну - у положення заднього ходу) і повернути ключем, щоби одночасно заблокувати і важіль трансмісії, і кришку капоту;
    • Замикання відбувається виключно ключем, що вигідно відрізняє продукцію Construct від інших брендів;
    • Замок комплектується двома ключами та пластиковою карткою, яка знадобиться при зверненні в сервісний центр для виготовлення дубліката. Несанкціоновано виготовити дублікат ключа неможливо.

    Якщо ви є власником нового Passat , встановлюйте вже зараз замок Construct Vario на свою автівку і захистіть її від крадіжки!

     

    Протиугінний комплекс CONSTRUCT VARIO

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
    lock.uaУвесь перелік механічних замків CONSTRUCT на різноманітні автомобілі можна знайти на сайті-вітрині - lock.ua!
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору