Представники «СПВ Компані Лтд.» відвідали міжнародну виставку Fensterbau/frontale в Німеччині / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Представники «СПВ Компані Лтд.» відвідали міжнародну виставку Fensterbau/frontale в Німеччині

  • 01.04.2014

    Представники «СПВ Компані Лтд.» відвідали міжнародну виставку Fensterbau/frontale в Німеччині

    Представники «СПВ Компані Лтд.» відвідали міжнародну виставку Fensterbau/frontale в Німеччині
    28-го березня представники «СПВ Компані Лтд.» відвідали одну з наймаштабніших виставок Європи – Fensterbau/frontale, яка проходила в Німеччині в місті Нюрнберг з 26 по 29 березня 2014 року.
     
    Виставка призначена для фахівців та є одним з кращих ділових майданчиків для експонентів, що пропонують свою продукцію та послуги. Приємною новиною стала участь у заході партнерів «СПВ Компані Лтд.», а саме: компанії ROSTEX® (Чехія) та Kibbutz Haogen (Ізраїль). ROSTEX® (ростекс) - чеський виробник будівельної фурнітури, співпраця з яким розпочалась ще у 2002 році. Компанія виготовляє захисну фурнітуру для вхідних дверей, фурнітуру для міжкімнатних дверей, вікон, меблів, а також виробляє інструменти та виконує індивідуальні замовлення з обробки листового металу.
     
     
    Kibbutz Haogen (Ізраїль) - провідна компанія в галузі розробки та виробництва високоякісної ПВХ-плівки. «СПВ Компані Лтд.» є ексклюзивним імпортером продукції Kibbutz Haogen в Україні та постачає ізраїльські плівки на наш ринок більше 15 років.
     
     
    Fensterbau/frontale - міжнародна виставка дверей, вікон, фасадів та інших компонентів і деталей, що використовуються в будівництві. Вперше ця подія відбулася в 1988 році, і відтоді проходить кожні два роки. Це одна з найуспішніших та найважливіших виставок у будівельній сфері. Важко знайти інший настільки насичений та цікавий захід, у рамках якого демонструвався такий широкий асортимент різноманітних матеріалів, обладнання, інструментів, пристроїв для виготовлення та монтажу вікон, дверей, фасадів й інших будівельних конструкцій.
     
    Цього року на виставці Fensterbau/frontale свою продукцію представили 824 компанії з різних країн світу.
     
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору