Протектори DiSec – високий стиль з Італії / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Протектори DiSec – високий стиль з Італії

  • 05.07.2016

    Протектори DiSec – високий стиль з Італії

    Протектори DiSec – високий стиль з Італії

    Протектор циліндра сьогодні відіграє важливу роль і в безпеці, і в дизайні вхідних дверей. Замовники вже розуміють, що необхідно захищати циліндр від вандального зламу, а декоративні щитки не надають жодного захисту. А популярність ручок-скоб спричинила потребу саме в протекторах як самостійному елементі дизайну вхідних дверей. Продукція DiSec, що поповнила наш асортимент в червні, надає вичерпну відповідь на зростаючі потреби ринку.

    Основне призначення протектора – захищати. Захисним властивостям продукції виробник DiSec приділяє основну увагу, тому в кожному виробі закладено ряд інженерних рішень, що покликані захистити двері від різних способів зламу.

    Характерна особливість DiSekпротекторів DiSec Sferik – це сферична форма корпусу, яка унеможливлює злам трубою. У асортименті СПВ Компані Лтд всі протектори із серії Sferik. Друга особливість – всі протектори DiSec є врізними, тобто монтуються не на полотно, а безпосередньо на корпус замка. Протектор кріпиться із внутрішнього боку масивними болтами М6, що проходять крізь корпус замка і створюють монолітну конструкцію всередині дверного полотна. Крім того, зовні протектора є шайба, що обертається, та захищає циліндр від висвердлювання – досить поширеного способу зламу. 

    Залежно від моделі протектори DiSec мають додаткові рішення: карбідні стержні, кульки та ребристу поверхню корпусу від висвердлювання, а також масивне суцільне кільце навколо корпусу – від виламування.

    Протектор DiSec вигідно доповнить дизайн вхідних дверей, адже вибагливі італійці приділяють дизайну неабияку увагу. Дизайн протектора створюють декоративні накладки на захисний корпус протектора різних обробок та кільце, що обрамляє захисний корпус. 

    У фабрики DiSec в арсеналі більше 20 видів обробки фурнітури. Ми обрали для своєї складської програми основні види обробок, що ідеально поєднуються із ручками Abloy і Rostex – хром полірований, хром матовий, латунь PVD, латунь матова, нержавіюча сталь матова, бронза сатинована та інші. На замовлення можна швидко доставити продукцію в будь-якій іншій обробці згідно зразка від виробника DiSec.

    Форма обрамлення протектора буває різна – кругла, овальна, квадратна. Ви можете підібрати саме таку форму, яка найкраще поєднується із дверною ручкою та рисунком декоративної накладки на дверне полотно.

    Важливим елементом, що часто грає з протектором безпосередньо близько, є тумблер циліндру. Тумблери до циліндрів Mul-T-Lock та Abloy мають велику палітру обробок, щоб поєднати їх з кольором протектора. У асортименті СПВ Компані Лтд є все необхідне щоб створити надійно захищені двері висококласного дизайну. 

    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору