Система контролю доступу "2в1" SynerKey™ від MUL-T-LOCK / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Система контролю доступу "2в1" SynerKey™ від MUL-T-LOCK

  • 18.10.2017

    Система контролю доступу "2в1" SynerKey™ від MUL-T-LOCK

    Система контролю доступу

    MUL-T-LOCK SynerKey™ допомагає в одному ключі сумістити можливість як механічного розблокування замка, так і карткового.

     

    Контроль доступу SynerKey™

    Функціонал технології SynerKey™

    Із технологією SynerKey™ замки MUL-T-LOCK можна відмикати як механічним ключем, так і використовувати його як безконтактну картку доступу. Лезо ключа звичайне механічне, а в голівці ключа є спеціальний відсік, куди вставляється безконтактна мітка. Технологія застосовується в електронних системах контролю доступу (СКД), які обладнані зчитувачами карт стандартів EM-Marine (125 кГц) або Mifare (13,56 МГц). Завдяки можливості інтеграції в механічну систему розмежування доступу Майстер-ключ технологія SynerKey™  буде корисною як приватному користувачу, так і великим підприємствам.

    Контроль доступу SynerKey™

    ключі з чіпами-мітками в технології SynerKey

    Чіпи-мітки в технології SynerKey™

    SynerKey™ доступний ледь не з усіма ключами компанії MUL-T-LOCK: 7x7, ClassicPro, Interactive+, MT5+. Безконтактна мітка діаметром 20 мм. може бути моделей EM 4100, EM 4305, а також Mifare® ISO 14443a. На EM 4100 неможливо записати додаткову інформацію, вона слугує лише для її зчитування. Працює мітка на частоті 125 кГц. Мітка EM 4305 дозволяє записувати інформацію, а відповідно клонувати карти EM 4305. На відміну від EM 4100, працює з домофонними системами на безконтактних картах.Контроль доступу SynerKey - Безконтактна мітка Однак спільна проблема цих двох міток - слабка захищеність від копіювання. Щоб отримати високий рівень захисту, рекомендуємо використовувати мітку Mifare®, яка працює на частоті 13,56 кГц. і може функціонувати зі зчитувачами інших виробників, які читають карти Mifare®.

    lock.uaЗамовити ключові платформи з технологією SynerKey™ можна на сайті lock.ua.

    Електронно-механічний контроль доступу на базі Mul-T-Lock SynerKey.

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору