Система контролю доступу MUL-T-LOCK Entr / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Система контролю доступу MUL-T-LOCK Entr

  • 13.10.2017

    Система контролю доступу MUL-T-LOCK Entr

    Система контролю доступу MUL-T-LOCK Entr

    У наш час іноді вже недостатньо мати просто хороший замок у дверях, щоб бути впевненим у безпеці свого майна. Тому провідний виробник замкової продукції MUL-T-LOCK® запропонував свій варіант сучасної електронної системи контролю доступу в приміщення, яку назвав Entr. Завдяки новітній системі Entr власники отримують зручний доступ у свою квартиру чи будинок тощо. Крім того, це ще й у першу чергу підвищена безпека помешкання.

    Система контролю доступу MUL-T-LOCK EntrПримітно, що таке «розумне» рішення було утворене на базі звичайного механічного замка, у виробництві яких компанія MUL-T-LOCK досягла неабияких висот. Навіть якщо в дверях вже встановлено замок від MUL-T-LOCK, простою заміною старого циліндра на циліндр від Entr можна створити якісно нову систему. Ззовні це буде звичайна личинка замка, у той час як зсередини серцевина виглядатиме сучасно і футуристично. Тож за необхідності Ви зможете відімкнути двері простим механічним ключем.

    Система контролю доступу MUL-T-LOCK Entr Система контролю доступу MUL-T-LOCK Entr

     

    Як працює технологія MUL-T-LOCK Entr?

    Технологія Entr™ включає в себе можливість відмикання механізму замка як за допомогою додатку для смартфона, так і настінного зчитувача відбитку пальця, настінної сенсорної кодової панелі та пульту дистанційного керування. Так, наприклад, за допомогою смартфон-додатку можна не лише відмикати/замикати двері, але й адмініструвати права доступу. Завдяки системі Entr власник ніколи не матиме проблем із заблокованими дверима, оскільки їх завжди можна буде відімкнути у той чи інший спосіб. І це без необхідності носити з собою в кишені механічний ключ.

    Система контролю доступу MUL-T-LOCK EntrНезалежно від типу дверей, які вже встановлені, кожен власник має змогу довстановити в них систему Entr. Причому свердлити поверхню дверей не доведеться, монтаж цієї новітньої системи контролю доступу максимально простий. Настільки ж просто потім і користуватися системою. Під час установки нового замка часто намагаються підібрати й дверну фурнітуру, щоб загальний вигляд механізму був привабливим, однак із системою Entr така потреба відпадає, оскільки електронний блок Entr має універсальний сучасний дизайн, що підходить до будь-якого оздоблення.

    Функціонування системи Entr не потребує додаткових операцій під час монтажу, як, наприклад, проведення проводки, щоб блок мав постійне живлення – насправді живиться він від вмонтованої батареї. Причому це саме літій-іонна акумуляторна батарея, тож постійно змінювати батарейки в системі також не доведеться. За зарядку також не доведеться перейматися, адже при наближенні низького рівня заряду система попередить про це власника.

    Доступ у приміщення з системою MUL-T-LOCK Entr

    Як уже зазначалося вище, потрапити всередину приміщення, замкненого системою Entr, можна за допомогою спеціального смартфон-додатка, у якому є проста й доступна процедура створення так званого електронного ключа (eKey). Так само просто можна й заблокувати або видалити такий електронний ключ. При цьому вся інформація лише у смартфон-додатку власника, тож ніхто не зможе потрапити всередину, не володіючи eKey. За допомогою смартфона можна користуватися й іншими функціями. Скажімо, увімкнути тихий режим, налаштувати ручне або автоматичне замикання чи простежити рівень заряду акумулятора. Зі смартфона можна дізнатися і те, хто має доступ до помешкання і у який час. Якщо ж Ви загубили смартфон, то Ви можете відмінити свій старий телефон у замку і далі спокійно користуватися системою, не змінюючи личинки замка.

    Якщо ж Ви плануєте відмикати двері за допомогою зчитувача відбитків пальця, то його можна налаштувати на 20 людей.

    Так само, на 20 комбінацій, працює і кодова панель.

    До пристрою можна підв’язати і до 20 пультів дистанційного керування, тобто система Entr буде зручною і для комерційних організацій, де невелика кількість працівників. Якщо ж якийсь із пультів буде втрачено, то його легко заблокувати.

    Технологія MUL-T-LOCK Entr запатентована, тож аналогів цій системі банально немає у світі. До того ж, як і всі інші замки компанії MUL-T-LOCK, технологія Entr володіє класом секретності личинки замка High Security cylinder.

    Якщо Вас зацікавив продукт від MUL-T-LOCK – Entr, що імпортує SPV Company Ltd., заходьте на сайт-вітрину lock.ua та замовляйте замок для себе та своїх клієнтів.

    Електромеханічний циліндр ENTR від Mul T Lock

     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору