Свобода від ключів та інтерактивність з циліндрами ENTR™ / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Свобода від ключів та інтерактивність з циліндрами ENTR™

  • 27.08.2015

    Свобода від ключів та інтерактивність з циліндрами ENTR™

    Свобода від ключів та інтерактивність з циліндрами ENTR™

    Циліндри ENTR™ від компанії MUL-T-LOCK® - це інтелектуальне рішення замикання стандарту High Security на основі циліндрів Interactive+ з усіма перевагами даної патентованої механічної платформи.

    Адмініструвати права доступу та керувати замком з циліндром ENTR™ можна зі звичайного смартфону за допомогою мобільного додатку ENTR™. Це надає низку корисних переваг. Зокрема, свободу від механічних ключів. Швидке та легке створення eKey (електронних ключів) та повний контроль над правами доступу користувачів, що їх отримують. Користувач самостійно вирішує хто і коли може мати доступ до вхідних дверей його помешкання завдяки функції оперативного скасування або ревалідація електронного ключа.
    Технологія ENTR™ (Ентр) від MUL-T-LOCK® (Мультилок)
    Циліндр ENTR™ простий у встановленні, не потребує прокладання додаткових дротів та придатний до монтажу на будь-які двері. Достатньо просто деінсталювати старий циліндр та встановити циліндр ENTR™. Залежно від потреб користувача та вимог до контролю доступу і безпеки систему можна обладнати додатковими пристроями: настінною сенсорною кодовою панеллю, настінним зчитувачем відбитків пальця або дистанційним пультом керування. Для попередження будь-яких зловживань елементи системи поєднуються між собою бездротовим криптостійким зв’язком.
     
    Технологія ENTR™ (Ентр) від MUL-T-LOCK® (Мультилок)
     
    Циліндр ENTR™ - енергонезалежний та функціонує від акумулятора. Пристрій завчасно попередить про потребу підзарядки, коли заряд батареї буде занизьким. Для підзарядки доступні як дротові, так і бездротові зарядні пристрої.
     
    Докладніше про особливості технології ENTR™ (Ентр) від MUL-T-LOCK® (Мультилок) читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
    Принцип дії електромеханічного циліндру ENTR™ дивіться у відео:
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору