Преміум-система CONSTRUCT SAFETRONIC для Skoda Kodiaq / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Преміум-система CONSTRUCT SAFETRONIC для Skoda Kodiaq

  • 24.01.2017

    Преміум-система CONSTRUCT SAFETRONIC для Skoda Kodiaq

    Преміум-система CONSTRUCT SAFETRONIC для Skoda Kodiaq

    Прем'єру кросовера Skoda Kodiaq можна сміливо віднести до найбільш очікуваних подій автомобільного світу в 2016-му.  Автомобіль вражаючим чином поєднує потужну конструкцію кузова, великий внутрішній простір та величезні функціональні можливості.

    Для особливо вимогливих клієнтів компанія CONSTRUCT розробила охоронну систему нового типу, напівавтоматичний пристрій, що замикає важіль КПП без втручання людини. Фахівці центру CONSTRUCT A&D провели розробку SAFETRONIC на новий 7-місний кросовер Skoda Kodiaq в комплектації з механічною трансмісією.

    SAFETRONIC принциповим чином підвищує комфорт управління охоронною системою автомобіля і значно знижує імовірність його викрадення. Ви вже ніколи не відійдете від своєї машини забувши замкнути важіль КПШ.

    SAFETRONIC працює на електромеханічному принципі. Блок управління дає команду заблокувати КПШ як тільки ключ виймається з замка запалювання. Система автоматично блокує перемикання селектора КПШ в положенні "задній хід" після виключення запалення.

    Для розблокування призначений безконтактний чіп, який водій має прикласти до певного місця в салоні автомашини, під яким знаходиться модуль ідентифікації, який розпізнає законного користувача. Без цього процесу ідентифікації розблокувати пристрій неможливо. Пристрій в салоні розташовано приховано, місце знаходження знає тільки господар авто.

    У комплекті система CONSTRUCT SAFETRONIC має два безконтактних чіпа і пластикова сервісна карта. CONSTRUCT SAFETRONIC відрізняється настільки просунутим програмним забезпеченням, що повністю виключена можливість неправильної маніпуляції або ненавмисного замикання транспортного засобу під час руху або зупинки на перехресті.

    У виробництві застосовуються виключно спеціальні електронні та механічні вузли, розраховані на експлуатацію в екстремальних кліматичних умовах при температурі від -40 ° С до + 120 ° С. Протиугінний пристрій CONSTRUCT SAFETRONIC є термо- і хімічно стійким, вживані матеріали не стають крихкими навіть при охолодженні рідким азотом. Обмежений доступ значно ускладнюють можливі спроби подолати даний пристрій.

    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі найкращих спеціалістів галузі construct.spv.ua.
     
    Детальніше про систему CONSTRUCT® SAFETRONIC (Конструкт Сейфтронік), яка виконує автоматичну постановку автомобіля під охорону після вимкнення запалювання, читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи Другого рішення з протиугінного захисту дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148(044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору