Нові кодовані чіпи в системах CONSTRUCT SAFETRONIC / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Нові кодовані чіпи в системах CONSTRUCT SAFETRONIC

  • 28.09.2016

    Нові кодовані чіпи в системах CONSTRUCT SAFETRONIC

    Нові кодовані чіпи в системах CONSTRUCT SAFETRONIC

    Майбутнє автомобілебудування не обійдеться без новітніх засобів протиугінної безпеки як пасивних, так і активних, причому в останньому випадку - також і електронних. Якщо раніше прогрес у захисті автомобіля від угону відбувався в основному за рахунок поліпшення механічних протиугінних систем, то тепер слід очікувати стрімкого вдосконалення електронної та програмної складової цих систем.

    Для багатьох автовласників, вже не в новинку електромеханічні замки SAFETRONIC від чеського виробника CONSRUCT, які автоматично блокують КПШ при виключенні запалювання.

    Ці протиугінні системи, що поєднують в собі зручність користування електронних систем, але при цьому зберігають надійність механічних блокіраторів, вже давно заслужити визнання і довіру на українському ринку.

    Замикання здійснюється електроприводом системи при виконанні декількох умов, що виключає несанкціоноване випадкове замикання.

    Система знімається з охорони за допомогою спеціального чіпа. SAFETRONIC самостійно розблокує селектор КПШ, після того, як прикласти чіп до спеціального місця в салоні авто.

    З жовтня місяця 2016 року, в протиугінних системах SAFETRONIC будуть використовуватися нові кодовані чіпи з новим логотипом. В комплекті два чіпа користувача і сервісна пластикова карта.

    Конструкція даної системи виконана в модельному варіанті, встановлюється за допомогою зривних кріплень на заводські кріпильні точки кузова автомобіля.

    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
    Детальніше про систему CONSTRUCT® SAFETRONIC (Конструкт Сейфтронік), яка виконує автоматичну постановку автомобіля під охорону після вимкнення запалювання, читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи Другого рішення з протиугінного захисту дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148(044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору