Безпечне замикання готельного комплексу Kadorr з продукцією INHOVA by TESA® та RYOBI® / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Безпечне замикання готельного комплексу Kadorr з продукцією INHOVA by TESA® та RYOBI®

  • 25.06.2015

    Безпечне замикання готельного комплексу Kadorr з продукцією INHOVA by TESA® та RYOBI®

    Безпечне замикання готельного комплексу Kadorr з продукцією INHOVA by TESA® та RYOBI®
    В одному з мальовничих куточків Одеси з видом на Чорне море – на території санаторію «Дубаї в Одесі», відкрився новий готель мережі Kadorr Hotel Resort & Spa. Менеджери з роботи на об’єктах одеського магазина «Південний ЛоксМайстер» допомагали з благоустроєм готельних номерів та організацією безпеки гостей та майна готелю.
     
    Фахівці «Південного ЛоксМайстра» мали вирішити кілька важливих задач, покликаних впорядкувати доступ на об’єкті, організувати безпечне замикання майна та забезпечити комфорт перебування гостей на території готельного комплексу Kadorr (Кадор), розташованого у п’ятиповерховій будівлі. Окрім того, представники адміністрації готелю висунули суворі вимоги до продукції безпечного замикання, яка мала б відповідати високим стандартам якості та пасувати інтер’єрам номерів.
     
    Kadorr Hotel Resort & Spa
     
    Для організації контролю доступу до номерного фонду готелю Kadorr спеціалісти «Південного ЛоксМайстра» встановили електронні карткові замки INHOVA by TESA® Spy SmartAir з бездротовою онлайн-системою WIRELESS, що відповідають усім вимогам сфери гостинності. Даний замок має стильний сучасний дизайн ручки та зчитувача карток. Замки INHOVA by TESA® (Інова Теса) Spy SmartAir вирізняються поміж інших готельних замків завдяки можливості побудови системи розмежування доступу будь-якої складності, що дозволяє при потребі онлайн програмувати відмикання дверей за розкладом, у певні години дня, святковим дням тощо. Окрім того, даний виріб оснащений функцією «антипаніки» та електронної приватності, що забороняє доступ до приміщення, коли гість знаходиться у номері.
    Електронні карткові замки INHOVA  by TESA® (Інова Теса) Spy SmartAir для готелю мережі Kadorr Hotel Resort & Spa
    Для комфортного замикання дверей готельні номери були обладнані врізними дотягувачами для внутрішніх дверей RYOBI® (Ріобі) серії СОU-153 японського виробництва, що мають регулювання початкової, основної та кінцевої швидкостей зачинення. Завдяки прихованому монтажу, дверні дотягувачі RYOBI® (Ріобі) не тільки забезпечать комфорт користування дверима, але й не порушують цілісного дизайну дверей.
     
     Дверні дотягувачі RYOBI® (Ріобі) для готелю мережі Kadorr Hotel Resort & Spa
     
    Організація безпеки цінних речей у готельних номерах та міні-бари
     
    У приміщеннях номерів готелю Kadorr спеціалісти «Південного ЛоксМайстра» встановили сейфи INHOVA by TESA® (Інова Теса) для організації безпечного замикання майна та цінних речей гостей готелю, а також міні-бари від швейцарської компанії MINIBAR SYSTEMS (Мінібар системс) моделі PRIMO+ 40 з новітньою електронною системою керування охолодженням.
    Сейфи INHOVA® (Інова) и MINIBAR SYSTEMS (Мінібар системс) для готелю мережі Kadorr Hotel Resort & Spa
    Електронні сейфи INHOVA by TESA® (Інова Теса) мають можливість інтегруватися до системи карткових замків INHOVA by TESA® Spy SmartAir, забезпечуючи доступне та комфортне керування сейфом за допомогою гостьової безконтактної картки або ж, при потребі, доступний традиційний доступ за кодом. У свою чергу автономні абсорбційні міні-бари PRIMO+ 40 від MINIBAR SYSTEMS (Мінібар системс) забезпечують оптимальну температуру зберігаємих напоїв, а завдяки стильним дверцятам з прозорим склом, спонукають гостей до користування баром.
     
     
    Менеджери з роботи на об’єктах магазина «Південний ЛоксМайстер» доклали усіх зусиль для виконання всього об’єму робіт у найкоротші строки, щоб перші гості комплексу Kadorr Hotel Resort & Spa відчули комфорт, затишок та безпеку, що їх надає продукція від світових лідерів галузі безпечного замикання - INHOVA by TESA®, RYOBI® та MINIBAR SYSTEMS.
     
    Докладніше про карткові замки INHOVA by TESA®, дотягувачі RYOBI®, електронні сейфи INHOVA by TESA® та міні-бари MINIBAR SYSTEMS читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Огляд міні-барів PRIMO від MINIBAR SYSTEMS дивіться у відео:
     
     
    Будуєте об’єкт? За плечима «СПВ Компані Лтд.» багаторічний досвід проектних робіт на об’єктах з організації безпечного замикання та контролю доступу. Зверніться за допомогою до Авторизованих специфікаторів у вашому регіоні. Обрати спеціаліста можна ТУТ.
     
     
    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору