Шановні партнери, запрошуємо Вас відвідати наш стенд на МТКТ 2015! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Шановні партнери, запрошуємо Вас відвідати наш стенд на МТКТ 2015!

  • 24.02.2015

    Шановні партнери, запрошуємо Вас відвідати наш стенд на МТКТ 2015!

    Шановні партнери, запрошуємо Вас відвідати наш стенд на МТКТ 2015!
    «СПВ Компані Лтд», генеральний імпортер декоративного покриття для зовнішнього та внутрішнього застосування: ПВХ-плівки VINORIT® (Віноріт) та сланцевого шпону SlateStone® (Слейтстоун), запрошує професіоналів галузі відвідати наш стенд на весняній виставці «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль» 2015 (МТКТ). Захід відбудеться з 11 по 14 березня на території виставкового центру «КиївЕкспоПлаза» по вулиці Салютній, 2-Б.
     
    Гості нашого стенду стануть свідками безпрецедентної події – демонстрації дверних та меблевих фасадів, що не мають аналогів в Україні, із застосуванням останніх розробок європейських виробників: еко-стоуна, вітражного каменю та класичного кам`яного шпону, що представлені у лінійці розширеної колекції SlateStone® (Слейтстоун). Раді повідомити, що складська програма SlateStone® розширена до 13 кольорів.

     
    Пріоритетний напрям нашої роботи - це співпраця з українськими виробниками. Саме для Вас ми пропонуємо не лише якісні матеріали, але й готові дизайнерські рішення. Це найновіші дизайни декоративних дверних МДФ-накладок, готові рішення для меблів: вітражний камінь на прозорій основі з підсвіткою, об’ємні 3D-елементи тощо. І це далеко не всі новинки, які ми плануємо продемонструвати!

    Ми радо чекаємо на Вас у другому павільйоні виставки! Зі схемою розташування нашого стенду можна ознайомитись нижче:
     
     
    Для збільшення зображення - натисніть на нього
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору