Протиугінні замки CONSTRUCT® - на захисті Ваших авто / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Протиугінні замки CONSTRUCT® - на захисті Ваших авто

  • 29.10.2014

    Протиугінні замки CONSTRUCT® - на захисті Ваших авто

    Протиугінні замки CONSTRUCT® - на захисті Ваших авто
    У зв’язку з тим, що у Києві та в цілому на території України у рази зросла кількість випадків крадіжок автомобілів, власники машин почали більш активно цікавитись різновидами протиугінних систем. Мало покладаючись на страхування з можливим затягуванням страхових виплат, українці починають краще дбати про свої машини самостійно та встановлювати протиугінні замки різної складності.
     
    У зв’язку з зацікавленістю споживача, менеджерів з продажів «СПВ Компані Лтд.» - Олега Лубенського та Романа Ратушного запросили провести низку ознайомчих семінарів щодо чеських протиугінних замків CONSTRUCT® (Конструкт) в автосалонах міста Києва.
     
     
    Спеціалісти «СПВ Компані Лтд.», визнаного професіоналу галузі безпеки та компанії з 20-річним досвідом на ринку протиугінних систем, рекомендують захищати авто за допомогою комплексу систем захисту від викрадення - надійних механічних замків, яким справедливо належать лідируючі позиції поміж протиугінних систем, з додатковим використанням електронних пристроїв, наприклад, імобілайзерів, що блокують електричні ланцюги.
     
    Навчання було проведено з таких продуктів:
    1. CONSTRUCT® SAFETRONIC (Конструкт Сейфтронік) - елітна протиугінна система нового типу для автомобілів преміум-класу, яка самостійно блокує селектор коробки перемикання швидкостей (КПШ) після того, як важіль КПШ встановлений в положення «Паркінг» або «Задній хід» і ключ вийнятий із замка запалювання. Розблокування замка відбувається за допомогою безконтактного чипа, що прикладається у певному місці на консолі, де розміщено прихований зчитувач.
    2. CONSTRUCT® HOOD LOCK (Конструкт Худлок) - замок капоту, який закриває вільний доступ до моторного відсіку, де знаходяться основні системи автомобіля, з метою запобігання несанкціонованого проникнення.
    3. CONSTRUCT® VARIO (Конструкт Варіо) – механічна комплексна система протиугінного захисту, що одночасно блокує селектор трансмісії та відкриття капоту автомобіля. Відкривається та закривається одним поворотом ключа в салоні автомобіля.
    4. Імобілайзер EMZ i10 – електромеханічна напівавтоматична протиугінна система з кодовим управлінням. Система складається з електромеханічного замка, призначеного для блокування важеля перемикання швидкостей та набірної панелі, за допомогою якої проводиться ідентифікація водія. Замок самостійно блокує селектор КПШ через певний час, після вимкнення запалення та переведення важеля КПШ в потрібне положення блокування. Відкриття відбувається після введення коду на набірній панелі.
     
    Важливо, що після монтажу усі протиугінні замки CONSTRUCT® (Конструкт) не порушують ергономіку та зовнішній дизайн салону автомобіля та будуть служити своїм власникам протягом довгих років. Для ультимативного рівня захисту фахівці «СПВ Компані Лтд.» радять використовувати імобілайзери в комплекті з усіма механічними замками CONSTRUCT® (Конструкт).
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору