Розроблено нові замки CONSTRUCT® КПШ на автомобілі KIA, Nissan, Mercedes-Benz та SsangYong / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Розроблено нові замки CONSTRUCT® КПШ на автомобілі KIA, Nissan, Mercedes-Benz та SsangYong

  • 02.10.2014

    Розроблено нові замки CONSTRUCT® КПШ на автомобілі KIA, Nissan, Mercedes-Benz та SsangYong

    Розроблено нові замки CONSTRUCT® КПШ на автомобілі KIA, Nissan, Mercedes-Benz та SsangYong
    Захистити автомобіль від угону – це важливе завдання будь-якого власника машини. Надійне та швидке рішення цієї проблеми – монтаж замка коробки перемикання швидкостей (КПШ) CONSTRUCT® (Конструкт). Замок CONSTRUCT® КПШ - це механічний пристрій чеського виробництва, якому справедливо належить провідна позиція поміж протиугінних систем. Протиугінний замок надійно блокує коробку перемикання швидкостей та закривається й відкривається за допомогою ключа.

    Замки CONSTRUCT® КПШ – це модельні протиугінні замки, які розробляються на кожну модель автомобіля окремо. Замок розробляється відразу, як нова модель автомобіля з’являється на ринку. Завод-виробник піклується про якість розробки пристрою та контролює цей процес. Більшість модельних замків CONSTRUCT® КПШ розробляються безпосередньо у Чехії. На ті моделі автомобілів, які не дуже популярні у Європі, проте популярні в Україні – протиугінні замки розробляються спеціалістами CONSTRUCT-центру «СПВ Компані Лтд».

    Наразі розроблені нові моделі протиугінних замків CONSTRUCT® КПШ на оновлений KIA Soul 2014. Зокрема, для автомобілів KIA Soul 2014 з механічною трансмісією – сконструйований замок CONSTRUCT® КПШ під номером CF 1764, а для автоматичної КПШ – замок CF 1766. Встановити протиугінний замок на автомобіль KIA можна в будь-якому дилерському центрі KIA або в офіційному центрі установки CONSTRUCT.
     
    Також розроблений замок CONSTRUCT® КПШ на новий позашляховик Nissan X-Trail 2014 з механічною трансмісією під номером CF 1767. Наразі дана модель протиугінного замка є в наявності на складі «СПВ Компані Лтд.» - генерального імпортера замків CONSTRUCT® (Кострукт) в Україні. З питань придбання та установки звертайтеся в офіційні дилерські центи Nissan.

    Новий протиугінний блокіратор CONSTRUCT® КПШ розроблено й на нове покоління Mercedes-Benz Viano / Vito 2014 з механічною трансмісією за номером CF 1770.

    Окрім того, у центрі розробки протиугінних замків в Україні «CONSTRUCT центрі», що знаходиться на території «СПВ Компані Лтд», проведено моделювання та монтаж першого зразка нового замка CONSTRUCT® КПШ на автомобіль SsangYong Rexton W 2014 з автоматичною трансмісією, який отримав номер CF 1771.

    Замок CONSTRUCT® (Конструкт) КПШ блокує перемикання селектора трансмісії в положенні «задній хід» на авто з механічною КПШ, та у положенні «паркінг» на автомобілях з автоматичною КПШ. Монтаж пристрою проводиться на штатні місця кріплення за допомогою зривних гвинтів. До комплекту замка входить два ключа та пластикова карта, за допомогою якої власник може виготовити дублікати ключа у Авторизованих центрах з виготовлення ключів CONSTRUCT®.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору