Циліндри MUL-T-LOCK® CLIQ® Interactive®+ отримали сертифікат відповідності для 4 класу стійкості / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Циліндри MUL-T-LOCK® CLIQ® Interactive®+ отримали сертифікат відповідності для 4 класу стійкості

  • 26.08.2014

    Циліндри MUL-T-LOCK® CLIQ® Interactive®+ отримали сертифікат відповідності для 4 класу стійкості

    Циліндри MUL-T-LOCK® CLIQ® Interactive®+ отримали сертифікат відповідності для 4 класу стійкості
    Циліндри ізраїльського виробництва MUL-T-LOCK® CLIQ® (мультлок клік) на ключовій платформі Interactive®+ (інтерактив), захищені захисною фурнітурою 4 класу стійкості (RC 4), забезпечують захист четвертого класу cтійкості відповідно до стандарту EN 1627:2011. Це затверджує отриманий циліндром Сертифікат відповідності (Certificate of Conformity), виданий шанованим у Європі чеським сертифікаційним органом Trezor Test s.r.o.
     
    4 клас стійкості циліндра MUL-T-LOCK® CLIQ® (мультлок клік) на ключовій платформі Interactive®+ засвідчує здатність циліндра протистояти злому за допомогою лома, кувалди, сокири, молотка, ножівки, зубила, акумуляторної дрилі, включаючи спроби злому методом бампінгу.

    Система MUL-T-LOCK® CLIQ® (мультлок клік), базована на механічній платформі стандарту High Security - Interactive®+, поєднує надвисоку механічну стійкість до несанкціонованого відмикання з ефективною та гнучкою у керуванні електронною системою доступу, що контролює права доступу користувачів до певних приміщень, які потребують підвищеної безпеки. Циліндри та замки MUL-T-LOCK® CLIQ® (мультлок клік) не містять елементів живлення, адже інтегрована до них електроніка, отримує живлення від батарейки, яка міститься в ключах. Система MUL-T-LOCK® CLIQ® - бездротова і може легко встановлюватись на будь-якому об’єкті.
     
    Для збільшення зображення - натисніть на нього
     
     
    Європейський стандарт EN 1627:2011, в якому наведені вимоги до зломостійкості для дверних блоків, вікон, навісних фасадів, решіток та віконниць, був затверджений CEN (Європейським комітетом зі стандартизації) 2 грудня 2010 року. Відповідно до стандарту EN 1627:2011 визначається шість класів стійкості. Класи стійкості 1, 2 і 3 розраховані на рівень нападу, який зазвичай пов'язаний з діями випадкового зломщика та не передбачає використання складних інструментів. Наприклад, спроби злому за допомогою фізичної сили – вибивання плечима або ударами ноги, використання простих інструментів – викрутки, молотка, механічного інструменту для свердління. Класи стійкості 4, 5 та 6 пов'язані з протистоянням більш досвідченим та професійним зломщиками, дії яких мають цілеспрямований характер та плануються зі знанням способів злому даної конструкції циліндру, і з використанням відповідних інструментів. Наприклад, молоту для дроблення каменів, потужних електроінструментів: дриль, ножівкова пила, кутова шліфувальна машина тощо.

    Циліндри MUL-T-LOCK® CLIQ® (мультлок клік) на ключовій платформі Interactive®+, які можна об’єднувати у майстер-системи - це запорука безпеки вашого майна та бізнесу.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору