Якість продукції ABLOY® для протипожежних дверей підтверджена європейськими стандартами / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Якість продукції ABLOY® для протипожежних дверей підтверджена європейськими стандартами

  • 11.04.2014

    Якість продукції ABLOY® для протипожежних дверей підтверджена європейськими стандартами

    Якість продукції ABLOY® для протипожежних дверей підтверджена європейськими стандартами
    Якість продукції фінської компанії ABLOY® (аблой) та її придатність для застосування на протипожежних і димозахисні дверях підтверджені Declaration of Performance (Декларацією характеристик якості) - документом Європейського Союзу нової форми.
     
    Відповідно до Declaration of Performance ряд виробів ABLOY® (аблой): механічні та електромеханічні замки (серед яких EL518 , EL 560 , EL 561 , EL460 , EL461 та ін.), а також дотягувачі (DC-240, DC-247, DC-330, DC-250 ), фурнітура (INOXI, POLAR та ін.), - може використовуватися в протипожежних дверях з межею вогнестійкості до 60 ( EI60 ) або до 120 ( EI120 ) хвилин. Більш детальна інформація про можливість застосування продукції ABLOY® (аблой) на протипожежних дверях і межі вогнестійкості міститься безпосередньо в Declaration of Performance.
    Нагадаємо, що поняття EC Declaration of Conformity (ЄС Декларація Відповідності) для будівельних матеріалів було скасовано в 2013 році , замість нього ввелось поняття Declaration of Performance, що є ключовим документом у європейській регуляторній системі будівельної продукції. Declaration of Performance надає інформацію про основні характеристики продукції, яким вона повинна відповідати, згідно Європейських стандартів (EN) або Європейських технічних оцінок (ЕТА). Складання даного документу є обов'язковою процедурою при нанесенні на будівельну продукцію знака СЕ (СЕ маркування). Документ випускає виключно виробник, не залежно від того, де він знаходиться: в Європейському Союзі або в третій країні, але на основі введення систем постійного виробничого контролю, акредитованими європейськими інституціями.
      
    Вже 15 років триває співпраця «СПВ Компані Лтд.» з одним із найбільших виробників продукції безпеки у світі - компанією ABLOY® Oy. Безліч споживачів як приватного, так і корпоративного сектора вже встигли переконатися в якості, надійності та зручності використання продукції ABLOY® (аблой). Задекларована відповідність продукції ABLOY® (аблой) європейським стандартам якості - ще один вагомий аргумент на користь виробника.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору