У кожного – свій стиль безпеки / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > У кожного – свій стиль безпеки

  • 05.12.2011

    У кожного – свій стиль безпеки

    У кожного – свій стиль безпеки
    В асортименті «СПВ Компані Лтд.» - новинка!
     
    Різнобарвні комплекти ключів та брелоків із зображеннями кумедних тварин, мультиплікаційних персонажів, веселих смайликів, знаків зодіаку та сучасних орнаментів від італійського постачальника KEYLINE (кейлайн), лідера з розробки та виробництва професійного обладнання та бланків для виготовлення ключів.
     
     
    Відтепер додатковий ключ може стати приємним подарунком для вашої дитини або близької людини, чудовим доповненням Вашого іміджу та стилю.
     

     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору