Сервіс циліндрів MUL-T-LOCK / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Сервіс циліндрів MUL-T-LOCK

  • 02.10.2020

    Сервіс циліндрів MUL-T-LOCK

    Сервіс циліндрів MUL-T-LOCK

    Знайомство з циліндрами та піновим механізмом, чим виділяються циліндри MUL-T-LOCK на фоні іншої маси циліндрів. Огляд сервісних чемоданів: MUL-T-LOCK 7x7, Integrator, ClassicPro та Interactive+. Перекодування циліндрів у: MUL-T-LOCK ClassicPro, та Integrator ключ-ключ, циліндрів Interactive+ ключ-тумблер. Це та багато іншого в нашому вебінарі. Розповідає спеціаліст компетент центру - Олексій Коваль.

     

    Замкові циліндри MUL-T-LOCK – надійний захист вашого дому

    Розроблені фахівцями компанії MUL-T-LOCK технології забезпечують високий рівень безпеки продукції, який включає в себе стійкість до професійних методів злому, зносу, корозії, дії кислот, а також характеризуються довговічністю і міцністю.

    Циліндри MUL-T-LOCK (мультилок) стійкі до несанкціонованого відкриття. У замкових циліндрах (личинках) MUL-T-LOCK застосовується так звана «сфероїдальна технологія», яка забезпечує оптимальну відповідність пінів і плуга циліндра та створює ідеальну «лінію зламу», у результаті чого значно підвищується стійкість до несанкціонованого відкриття, зменшується сила тертя між частинами личинки замка та одночасно створюються канали для видалення вологи і пилу.

     
    lock.ua Детально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 – lock.ua!
     
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору