Знайомтесь циліндр MUL-T-LOCK Integrator / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Знайомтесь циліндр MUL-T-LOCK Integrator

  • 03.06.2020

    Знайомтесь циліндр MUL-T-LOCK Integrator

    Знайомтесь циліндр MUL-T-LOCK Integrator

    Ізраїльська компанія MUL-T-LOCK вже давно зарекомендувала себе, як компанія що відповідає за безпеку. Циліндри MUL-T-LOCK - якість перевірена часом.

     
     
     

    Циліндр MUL-T-LOCK Integrator

    Циліндр MUL-T-LOCK IntegratorСистема побудована на платформі циліндру 7х7, із застосуванням нових конструктивних рішень, що значно розширює можливості щодо побудови систем Майстер-ключ та захисні властивості виробу. На відміну від циліндрів 7х7, циліндри MUL-T-LOCK Integrator мають захист від свердлування та за висновками фахівців з виготовлення ключів, завдяки застосуванню патентованого бланку ключа із нарізкою спеціальної форми, практично виключена можливість його копіювання.

    Доступний і надійний циліндр, який по кишені кожному!

    Корпус, піни і плуг MUL-T-LOCK Integrator виготовлені з латуні, а показники секретності циліндрового механізму MUL-T-LOCK Integrator набагато перевищують вітчизняні аналоги у класі Standard Security та High Security. У кожному замковому циліндрі MUL-T-LOCK Integrator завжди є пара пінів та опорний пін, сумарна висота яких виключає відкриття при руйнуванні пружини.

     
    lock.uaДетально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 - lock.ua!
     
     
    Патентована платформа від MUL-T-LOCK. INTEGRATOR – класична механіка завжди у моді
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору