MUL-T-LOCK® FleX Control: простота в користуванні та гнучкість у керуванні / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > MUL-T-LOCK® FleX Control: простота в користуванні та гнучкість у керуванні

  • 20.04.2017

    MUL-T-LOCK® FleX Control: простота в користуванні та гнучкість у керуванні

    MUL-T-LOCK® FleX Control: простота в користуванні та гнучкість у керуванні

    Надання чи обмеження прав доступу одним поворотом ключа відтепер можливе завдяки сучасній системі MUL-T-LOCK® FleX Control!

    FleX Control – це вигідна пропозиція для ощадливих власників житлових або комерційних приміщень. Адже вона надає можливості не тільки легко керувати доступом в певні приміщення, а й, завдяки використанню перевіреної часом системи MUL-T-LOCK®, забезпечить безвідмовну роботу протягом багатьох років.

    Сфери застосування системи MUL-T-LOCK® FleX Control можуть бути досить різноманітними. Контроль доступу може застосовуватись до домашнього персоналу (наприклад, покоївки, няні та ін.), якому необхідно обмежити або надати тимчасовий доступ до певного приміщення.

    Окрім житла можна встановити систему FleX Control й на інші об’єкти, наприклад, гараж (обмеження доступу до якого вбереже членів родини від спокуси скористатись Вашим авто без дозволу тощо).

    Кожен замковий циліндр FleX Control має в комплекті набір із шести ключів, позначених чотирма типами кольорових міток, залежно від призначення:

    1. Ключі з білою міткою (3 одиниці в комплекті з циліндром) дають постійний доступ Вам, Вашій родині або вузькому колу співробітників.

    2. Ключ із блакитною міткою призначений для тих, кого слід обмежити в доступі на визначений термін.

    3. Ключі з зеленою або червоною позначкою – це дозвільна система. Обертаючи їх у циліндрі на 90° за годинниковою стрілкою або проти, власник надає (зелена мітка) або скасовує (червона) доступ користувачеві ключа з блакитною міткою.

    Слід зазначити, що система надає певні вигоди власникам приміщень, а саме:

    доступ можна забезпечити, коли і кому ви хочете, а потім обмежити його. При цьому нема потреби замінювати циліндри в замках і збирати ключі, що лишились на руках; 

    простота у використанні обумовлена тим, що нема потреби використовувати програмне забезпечення та електронні компоненти і прокладати проводку; 

    рентабельність системи полягає у відсутності потреби в заміні циліндрів або встановленні додаткових замків для забезпечення контролю доступу. Заміна циліндру здійснюється так само, як і заміна звичайного циліндрового механізму замка. 

    Додатково, позитивними факторами є застосування перевіреної роками надійної в роботі системи MUL-T-LOCK® класу High Security із застосуванням нової патентованої платформи MUL-T-LOCK® Interactive+. Наявність розгалуженої мережі авторизованих сервісних центрів, надасть можливості для якісного гарантійного та пост-гарантійного обслуговування та авторизованого виготовлення ключів за умови пред’явлення картки власника.

    Матеріали по темі:

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору