Дверна фурнітура ROSTEX® для профільних дверей на роздільному щитку ALBACETE OVAL та VIGO OVAL / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Дверна фурнітура ROSTEX® для профільних дверей на роздільному щитку ALBACETE OVAL та VIGO OVAL

  • 19.04.2017

    Дверна фурнітура ROSTEX® для профільних дверей на роздільному щитку ALBACETE OVAL та VIGO OVAL

    Дверна фурнітура ROSTEX® для профільних дверей на роздільному щитку ALBACETE OVAL та VIGO OVAL

    Лінійка дверної фурнітури для профільних дверей від чеського виробника ROSTEX® поповнилася новими моделями ALBACETE OVAL та VIGO OVAL. Розроблені моделі на роздільному щитку є вдалим рішенням для виробників  профільних дверей, оскільки поєднують вигідну ціну та високу якість. Довговічність механізму забезпечує вбудована зворотна пружина, яка дозволяє не втрачати функціональні властивості ручок дверної фурнітури ROSTEX® ALBACETE OVAL та VIGO OVAL. Встановлення можливе, як на приватні, так і на громадські об’єкти.

    Дверна ручка для профільних дверей ROSTEX® ALBACETE OVAL в аутентичній обробці нержавіючої матової сталі не тільки відрізняється своєю надійністю, але й пасує до переважної більшості дизайнерських рішень, маючи лаконічну заокруглену форму та овальний щиток. ALBACETE OVAL може встановлюватись на дверний профіль товщиною в діапазоні 38-52 мм. ROSTEX® ALBACETE OVAL також має певні особливості: завдяки подібному дизайну, вона може бути комбінована з захисною фурнітурою. Встановлення здійснюється за допомогою наскрізного кріплення фіксуючим металевим елементом,щонадає конструкції підвищену стійкість та сумісно із зворотною пружиною дозволяє функціонувати при великому експлуатаційному навантаженні.

    ROSTEX® VIGO OVAL — лаконічна та надійна модель дверної ручки, що має пряму форму з вираженим кутом та овальним щитком. За своїм дизайном та формою вона підійде для більш стриманих інтер’єрів. VIGO OVAL також підходить для дверних профілів товщиною 38-52 мм. Встановлення здійснюється за рахунок наскрізного кріплення металевою конструкцією, а вбудована зворотна пружина забезпечує стійкість при інтенсивній експлуатації.

    Дверні ручки ROSTEX® ALBACETE OVAL та VIGO OVAL є універсальними, оскільки можуть бути у різних виконаннях — як міжкімнатна на роздільних щитках, так і захисна дверна фурнітура на цільному щитку, залежно від комплектації. Це дозволяє оснащувати об’єкт в єдиному дизайні, обираючи комплектацію ручок відповідно до потреб замовника.

    Дверні ручки ALBACETE OVAL та VIGO OVAL мають сертифікацію згідно стандарту EN 1906 та комплектуються щитками PZ, BB,WC. У нашому асортименті доступна до замовлення фурнітура для профільних дверей на суцільному щитку з протектором та у варіанті без протектора. На Ваш вибір такі обробки: біла фарба, латунь полірована, хром полірований.

    Надійна та практична дверна фурнітура ALBACETE OVAL та VIGO OVAL від чеського виробника ROSTEX® — це вдалий вибір для всіх виробників профільних дверей, які турбуються про якість свого товару та всіх його комплектуючих.

    Матеріали по темі:

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору