На склад надійшла захисна фурнітура ROSTEX® для профільних дверей! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > На склад надійшла захисна фурнітура ROSTEX® для профільних дверей!

  • 24.09.2015

    На склад надійшла захисна фурнітура ROSTEX® для профільних дверей!

    На склад надійшла захисна фурнітура ROSTEX® для профільних дверей!
    На українську ринку у тренді використання металопластикових конструкцій для будівництва громадських об’єктів з високою відвідуваністю: салони, магазини, арт-галереї тощо. Оскільки чеська фурнітура ROSTEX® (Ростекс) для металопластикових вікон та дверей (For plastic doors) добре зарекомендувала себе та має успіх серед наших замовників та виробників, ми вирішили розширити складську програму фурнітури для профільних дверей новою захисною фурнітурою ROSTEX® R1/R4 For Profile Doors.
     
    Повідомляємо, що на склад «СПВ Компані Лтд.» надійшла фурнітура у обробці матовий хром для профільних дверей ROSTEX® (Ростекс) For Profile Doors з протектором циліндра. Матеріал виробу – нержавіюча сталь, що забезпечить високі експлуатаційні якості фурнітури та довговічну службу. Окрім того, завдяки надійності матеріалу нержавіючої сталі захисну фурнітуру ROSTEX® R1/R4 For Profile Doors можна застосовувати як у приміщеннях, так і ззовні.
     
    Захисна фурнітура для профільних та алюмінієвих дверей ROSTEX® (Ростекс) R1/R4 For Profile Doors моделі Bravo (Браво)
    Захисна фурнітура для профільних та алюмінієвих дверей ROSTEX® (Ростекс) призначена для додаткового захисту секретного елементу дверей – замкового циліндру. Таким чином, протектор з цинку захищає секретний механізм профільних дверей від силового зламу – найпопулярнішої маніпуляції серед злодіїв.
     
    ROSTEX® (Ростекс) R1/R4 For Profile Doors  Замок MUL-T-LOCK ESETY® Omega  ROSTEX® (Ростекс) R1/R4 For Profile Doors  ROSTEX® (Ростекс) R1/R4 For Profile Doors
     
    Захисна фурнітура ROSTEX® R1/R4 For Profile Doors доступна на складі у таких характеристиках:
    Модель ручки ROSTEX® Bravo (Ростекс Браво);
    Міжосьова відстань 85 мм та 92 мм;
    Для товщини дверей 57-62 мм та 65-72 мм;
    Ручка натискна або фіксована ззовні (для використання з електрозаскочкою).
    Фурнітура для міжкімнатних дверей ROSTEX® ALBACETE (Ростекс Албасете)
     
    На складі наявна захисна фурнітура ROSTEX® (Ростекс) R1/R4 For Profile Doors з ручкою моделі ROSTEX® Bravo (Ростекс Браво). Дану модель ручки гармонічно комбінувати з фурнітурою для міжкімнатних дверей ROSTEX® ALBACETE (Ростекс Албасете), що має підсилене конструкцією кріплення для використання на громадських об’єктах. Під замовлення буде доступна захисна фурнітура для профільних дверей з ручками моделей Baryt (Барит), Exclusive (Ексклюзив) та Astra (Астра). Варіанти обробок: хром, біла порошкова фарба та бронза.
     
    З усією колекцією захисної та інтер’єрної фурнітури ROSTEX® можна ознайомитись на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», докладніше про продукцію ROSTEX® читайте також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору