Фурнітура ROSTEX® для українських виробників профільних дверей / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Фурнітура ROSTEX® для українських виробників профільних дверей

  • 29.05.2015

    Фурнітура ROSTEX® для українських виробників профільних дверей

    Фурнітура ROSTEX® для українських виробників профільних дверей
    Визнаний лідер у виробництві дверної фурнітури ROSTEX® (Ростекс) рекомендує українським виробникам металопластикових вікон та дверей для корпоративних об’єктів – офісів, магазинів, громадських закладів, використовувати ручку ROSTEX® For plastic doors. Дана фурнітура не лише забезпечить комфорт користування Вашим виробом на довгі роки, але й посилить конкурентоспроможність продукту та імідж Вашої компанії на українському ринку.
     
    Фурнітура ROSTEX® For plastic doors (Ростекс для металопластикових дверей)У чому основні переваги ручки ROSTEX® For plastic doors?
     
    Перша перевага у тому, що ручка виготовлена з нержавіючої сталі, а отже має високі експлуатаційні якості та прослужить довгі роки. Ручка призначена як для зовнішнього, так і для внутрішнього застосування, а завдяки своїм характеристикам у рази підвищить споживчу вартість металопластикових дверей та вікон!
     
    Завдяки своїй простій формі ручка ROSTEX® For plastic doors на суцільному щитку ідеально підійде для профільних дверей офісів, громадських приміщень, різноманітних закладів, салонів та магазинів з великою кількістю відвідувачів. Якісна дверна фурнітура ROSTEX® (Ростекс) не втратить свого привабливого вигляду, не провисне, а покриття не потьмяніє та не облущиться.
     
    Другою перевагою ручки ROSTEX® For plastic doors є те, що дана фурнітура розрахована на міжосьову відстань від 85 до 92 мм, що ідеально підходить для пластикових дверей та вікон.
     
    Фурнітура ROSTEX® For plastic doors (Ростекс для металопластикових дверей)
     
    І нарешті третя перевага - варто зазначити, що компанія ROSTEX® (Ростекс) зажди пропонує для своїх виробів широкий спектр обробок для задоволення будь-яких дизайнерських потреб. Так, ручку ROSTEX® For plastic doors можна придбати зі складу «СПВ Компані Лтд.» у таких обробках: біла порошкова фарба, сатин хром, титан, а також під замовлення - бронза. Обробки титан та бронза ідеально підійдуть для пластикових вікон та дверей, ламінованих ізраїльськими ПВХ-плівками WINSHIELD® (Віншилд) у популярних серед виробників кольорах: Дуб золотий (GOLDEN OAK), Кедр (MORAN 19), Дуб рустікал (BIRCH TREE) тощо.
     
    Фурнітура ROSTEX® For plastic doors (Ростекс для металопластикових дверей)
     
    З усією колекцією інтер’єрної фурнітури ROSTEX® можна ознайомитись на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», докладніше про дверні ручки ROSTEX® читайте також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Випробування захисної фурнітури ROSTEX® дивіться у відео:
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору